Yazar Nicki: engl1shman

1

Takipçi

0 / 2

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2023-04-17
  • Şehir : Bayraklı, İzmir
  • 100 Kelime Fiyatı : 6,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-10-09 11:00:08

Yazar Hakkında

MakaleYaz.NET'te Yazarlığa Nasıl Adım Attım?

Yazı yazmaya ve bilgisayar kullanmaya çok küçük yaşta başladım ve bu ikili benim hayatımda önemli bir bölüme sahip oldu. Bir yazılımcı adayı olarak sadece program değil aynı zamanda programlarla ve ilgi duyduğum diğer alanlarla ilgili yazılar da yazdığım bir çalışma alanı oldu bilgisayar. Bunun doğal bir sonucu olarak da makaleyaz.net'te bilgisayarlar ve programlama başta olmak üzere pek çok farklı konuda ürün ortaya koyan bir yazar olmaya karar verdim.

Nasıl İçerikler Sunuyorum?

SEO'ya uygun, mümkün olduğunca açıklayıcı, özgün ve renkli içerikler yazıp sunuyorum. Konuların her türlü detayını açıklamayı sevdiğim ve yazılarımı kullanıcıların o konuya tam hakimiyet kurabilmesi gayesiyle yazdığım için yazılarım genele kıyasla biraz daha uzun olma eğilimindedir.

Sunduğum içeriklerde Hemingway ile anlatım kontrolü ve ContentAtScale.ai ile yapay zeka benzerlik kontrolü yapıyorum, bu şekilde daha açık ve benzersiz cümleler yazmaya da özen gösteriyorum.

Türkçe Yazılar

MakaleYaz.NET'te alp3rkum hesabı altında Türkçe makaleler yazıp satıyorum. Eğer Türkçe makale isteğiniz olursa o hesap üzerinden iletişime geçebilirsiniz.


İlgi Alanları

Müzik Programlama Animasyon Video Oyunları Ulaşım Araçları Felsefe


Yazar Yorumları (2)

Mustafa Çinkılınç
30-08-2023 09:31:32 - Verilen puan: 4

Makale Başlığı: Free Web Hosting Using Byet.Host (402 kelime)

Bir önceki yazınız yapay zeka tarafından yazılmıştı fakat bu yazınıza eklemeler yapmışsınız ve güzel olmuş. Teşekkürler.

Yazar Cevabı: Rica ederim, beğendi iseniz ne mutlu bana :)

Mustafa Çinkılınç
30-08-2023 09:29:59 - Verilen puan: 1

Makale Başlığı: Hypercasual Games: What Are They? (1036 kelime)

Yazı yapay zeka tarafından yazılmış. İade talep ediyorum. Yönetim Mesajı : İçerik manuel ve servisler tarafından incelenmiştir, içerikte yapay zeka üretimi yoktur. Ayrıca, kurallar gereği iade sadece kopya içeriklerde yapılmaktadır.

Yazar Cevabı: Kontrol yaparken kullandığınız İnternet sitesinden veya programdan kaynaklı yanlış alarm olmuş olabilir, yazılarımda kesinlikle yapay zeka kullanmıyorum.