Yazar Nicki: Dr. Makale

1

Takipçi

0 / 4

Hazır Makale

0 / 2

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2020-03-22
  • Şehir : merkez, ısparta
  • 100 Kelime Fiyatı : 3,00
  • Son Giriş Tarihi : 2022-10-18 21:54:08
  • Ceza Puanı : 1

Yazar Hakkında

Süleyman Demirel Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri öğrencisiyim. Bir fotokopi ve tez merkezinde çalışmaktayım. Daha önceki çalıştığım kurumlar ve şu anda çalıştığım kurumun bana kazandırdığı bilgi yetenek ve becerileri siz değerli okurlarla paylaşmayı seviyorum. Sosyal bilimler üzerinde sürekli tez ve makale çalışmalarımı sürdürmekteyim. Bölümümün kazandırdığı yeteneklerle sendikacılık insan kaynakları gibi konulara fazlasıyla hakimim. Siz kahvenizi yudumlarken makalenizi düşünen birileri var :)


İlgi Alanları

Öğretici olarak gitar çalmak amatör olarak keman çalmak şiir kitapları okumak


Yazar Yorumları (2)

Mustafa Çinkılınç
25-05-2022 20:22:34 - Verilen puan: 1

Makale Başlığı: İşsizlik Kavramı (1712 kelime)

Yazı 1000 kelime üstü olduğu için yarı yarıya ihtilal kontrolu yaptım ve toplamda 29 benzerlik oranı çıktı. https://www.hizliresim.com/o45r2dv Yönetim Mesajı : Alıcıya kredi iadesi uygulanmıştır. Satıcıya 1 ceza puanı ve kazanç eksiltmesi yapılmıştır.

ersin
30-07-2020 10:55:33 - Verilen puan: 1

Makale Başlığı: Türkiyede Sendikacılık (760 kelime)

Konu gereği alıntılamanın yanlış olduğunu düşünmüyorum ancak yazılmış eserlerden alıntıları alt alta dizmekle makale yazmak arasındaki farkı anlarsanız belki ortaya bir şeyler çıkarabilirsiniz zira aldığım şey 5 para etmez.

Yazar Cevabı: merhaba tabii ki söylediğiniz cümlelerin bir geçerliliği var fakat söyledikleriniz geçerlilik yeri bir doçent ya da bir doktora öğrencisi için olabilir. Zira bir yüksek lisans tezini okumayı tercih ederseniz hemen hemene tüm paragrafların altında bir alıntı mevcuttur. Bir başkasının kitabından okuduğum ve çıkardığım cümleleri kendi eserim gibi göstermek ise hiç etik değildir ki bunu tahmin etmenizi temenni ederim :) yine de yorumunuza dikkat edeceğim teşekkürler.