Özel Ekip Üyesi
Yazar Nicki: yazarklavye

11

Takipçi

6 / 90

Hazır Makale

0 / 148

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2020-12-14
  • Şehir : Konak, İzmir
  • 100 Kelime Fiyatı : 12,00
  • Son Giriş Tarihi : 2024-03-15 01:25:03

Yazar Hakkında

Merhaba!

Makaleyaz.net platformunun özel ekibi içerisinde uzun zamandır yer almaktayım. Aktif bir şekilde SEO uyumlu makaleleri özgün bir şekilde yazmaktayım. Sitenizin en üst sıralara çıkması adına çeşitli noktaları dikkate alarak size en iyi yazıyı sunmak adına çalışmalarım devam etmektedir. Gerçek bilgiler ışığında ve orijinal, telifsiz görseller yardımıyla sitenizi ya da herhangi bir amaç için olan yazınızı canlı kılacağıma emin olabilirsiniz.

Birkaç eğitim ve aldığım bölüm dersleri sayesinde kaliteli makale içerikleri sunmaktayım. İstenilen özelliklerde makale, blog ve site içeriği hazırlayabilmekteyim. Sizlere referans olarak profilimdeki yorum ve yaptığım iş sayısına / sattığım makale konularına detaylı olarak bakabilirsiniz. Birebir iletişim yolu ile istenildiği takdirde revize sunmam, size en iyi kalitede iş teslim etmek içindir. 

Araştırmalar sonucunda bilgi öğrenimi ile neredeyse her konu hakkında yazılar yazabilmekteyim. Bakım, sağlık, müzik, çocuk, eğitim, yemek, psikoloji, futbol ve aile yaşamı gibi tanıtım, blog ve makaleler şeklinde pek çok konu hakkında yazılarım mevcuttur. 

Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Başarılı bir İngilizce hazırlık geçmişim var ve şu anda Çocuk Gelişim okumaktayım. Kendimi her daim geliştirmeye çalşıyorum. Klavye hızım ve sözcük bilgim iyidir. Bu sayede en erken sürede siparişinizi teslim edeceğimden emin olabilirsiniz. Yazım ve imla konusunda gayet bilgiliyim. Benim için en önemli olan nokta, aynı kişiler ile sürekli iş siparişi sağlayabilmektir.

Sizler ile en güzel siparişlerde buluşmak dileğiyle. 


İlgi Alanları

Kitap editörlüğü redaktörlük Wordpress ile site editörlüğü yapmaktayım. Müzik çocuk eğitim edebiyat spor futbol çocuk ve anne sağlığı bitkiler aile yaşamı yemek hijyen ilgi alanlarımdandır.


Yazar Yorumları (33)

Tahsin KAYA
15-03-2023 14:12:19 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Çim Çit Modelleri ve Fiyatları

İlk çalışmam gayet başarılı eline emeğine sağlık, özgünlük ve yapay zeka testlerinden 100 kusursuz geçmiştir.

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Yeni işlerde görüşmek dileği ile...

ugurbybg
29-11-2022 16:02:24 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Sergen Yalçın Kimdir? (626 kelime)

teşekkürler

Yazar Cevabı: Yorumunuz için teşekkür ederim.

morlevha
31-08-2021 20:25:06 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: MELDA HANIMA ÖZEL

Uzun zamandır birlikte çalışıyoruz ve herhangi bir sorun olmadan zamanında işlerim hallediliyor. Pratikliğiniz ve saygınız sayesinde pek çok konuda yardımcı oldunuz. Sizinle çalışmak güzel, başarılarınızın devamını dilerim :)

Yazar Cevabı: Çok çok çok teşekkür ederim. Sizler sayesinde her gün yeni bilgiler ediniyorum. Birlikte gelişiyor olmak çok güzel :)

morlevha
01-08-2021 19:51:35 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Ödeme

Teşekkürler :)

morlevha
27-07-2021 20:09:48 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Mor Levha Özel Sipariştir (1497 kelime)

Hızlı gönderim yapmanıza rağmen gayet açık ve anlaşılır bir dille içerik hazırlamışsınız. Özellikle çocuk gelişim alanında okuyor olmanız çocuk istismarı konusunu iyi ele almanızı sağlamış. Tebrik ederim.. Çalışmalarımız devam edecek.

Yazar Cevabı: Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için. Alanımda kendimi geliştirmek için daha çok çalışacağım. Daha fazla işlerde görüşmek dileğiyle :)

morlevha
20-07-2021 00:09:47 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Mor Levha Özel Sipariştir (1483 kelime)

Titiz, profesyonel ve hevesli çalışmanız İçin çok teşekkür ederim :) umarım uzun zaman çalışma fırsatı buluruz. Çalışma konusunda tereddütü olan herkese tavsiye ediyorum.

Yazar Cevabı: Bu güzel yorumunuz için canı gönülden teşekkür ederim. Daha güzel ve uzun soluklu işler yapabilmek dileğiyle :)

Evdekordizayn
04-06-2021 13:50:47 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: yazarklavye için özel sipariştir.

Acil işiniz mi var, acil ama düzgün yazı mı lazım, hızlı olsun ama çok da düzgün iş mi çıksın istiyorsunuz ??? Buyrun adres burası !!! Çoookk işimiz var daha senle yazarklavye klavyene kuvvet :)))))

Yazar Cevabı: Değerli yorumunuz ve teşvik edici sözleriniz için çok çok teşekkür ederim. Nice güzel işlerde görüşebilmek dileğiyle :)

morlevha
06-05-2021 23:27:06 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Mor Levha Özel İçeriktir Almayınız (2559 kelime)

Elinize sağlık. Yararlı bir içerik olmuş

Yazar Cevabı: Rica ederim :)

kdrgul
27-04-2021 12:02:41 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Koronavirüs aşı randevusu ve kullanılan applikasyonlar

Yazı harika, görseller harika, bütünsellik ve madde madde yol haritası çizme mükemmel. Başka makalelerde görüşmek üzere. Uzun soluklu yazılarımda ilk tercihim olacak kendisi. umarım bu çizgide devam eder.

Yazar Cevabı: Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dilerim nice güzel işlerde görüşürüz. :)

Evdekordizayn
26-04-2021 13:42:11 - Verilen puan: 4

Makale Başlığı: Özel İçeriktir (286 kelime)

Seo açısından yazıyı ele alışınız güzel ancak sektörel yazılarda; metinde sürekli tekrara düşen ifadeler kullanmak, yazının organizasyonunu düzgün yapmak çok önemli. Bu konudaki eksikleri sizle da paylaştım. Bir sonraki çalışmada tastamam yazılar görmek dileğiyle.

Yazar Cevabı: Değerli önerilerinizi dikkate alarak çalışmalara başladım. Nice güzel işlerde buluşmak dileği ile :)