Yazar Nicki: mervesen

4

Takipçi

1 / 30

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2020-03-20
  • Şehir : -, Bursa
  • 100 Kelime Fiyatı : 3,00
  • Son Giriş Tarihi : 2024-03-28 23:16:31
  • Ceza Puanı : 1

Yazar Hakkında

Merhaba, Ben Merve ŞEN. Bilgisayar mühendisiyim. Yazmak benim hayatımda her zaman keyifle yaptığım bir çalışma oldu. Benim hobim yazılar yazma araştırmalar yapmaktır. Bir işi gerçekten iyi yapmak ve o işte başarılı olmak için o işin sizin hobiniz olması gerekir diye düşünüyorum. Dediğim gibi araştırmayı yeni şeyler keşfetmeyi severim. Hayat boyu öğrenmeyi kendime yaşam felsefesi edindim ve bunun bana her zaman başarıyı getirdiğine inanıyorum. Yazmak benim için bir terapi gibi yazarak kaybettiğiniz benliğinizi bile bulabilirsiniz. Detaycı ve titiz bir insanımdır, kendim beğenmediğim bir işi asla başkasına sunmam. Dolayısıyla güvenle yazılarımı satın alabilir. Bana sipariş verebilirsiniz. Zamanımı iyi yönetmem sayesinde planladığımız süre içerisinde yazınızı en etkili bir şekilde size teslim edeceğimden şüpheniz olmasın. Hayat şu andan ibarettir ne dün ne yarın. Şu anlarınızın güzel olması dileğiyle, Sevgiler.


İlgi Alanları

Makale yazmak şiir yazmak ve seslendirmek seslendirme yapmak araştırmalar yapmak yüzmek müzik dinlemek yeni şeyler keşfetmek gülmek kitap okumak siber güvenlik bilişim bilgi güvenliği yapay zeka içerik yazarlığı kişisel gelişim NLP psikoloji


Yazar Yorumları (3)

dnzfl
03-12-2020 22:56:44 - Verilen puan: 1

Makale Başlığı: Türk Pokeri Nedir? (1188 kelime)

Kopya makale.. http://bahis3xl.org/poker/turk-pokeri-nasil-oynanir/ Yönetim Mesajı : Yazara 1 ceza puanı ve kazanç eksiltmesi uygulanmıştır. Alıcıya, kredi iadesi yapılmıştır.

Noname3455
24-03-2020 22:40:38 - Verilen puan: 4

Makale Başlığı: Bluetooth Kulaklık Pubg Mobileda Çalışmıyor Neden? (310 kelime)

Makale akışı genel itibari ile iyi ancak, SEO açısından önemli olan makale girişinde anahtar kelime hiç yok ve makale girişi başlık ve konu içeriği ile çok alakalı değil. Ama yine de elinize sağlık biraz müdahale ile kullanılabilir bir yazı.

Yazar Cevabı: Öncelikle yorum ve geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sizlerin yorumları benim için değerli. Yorum ve düşüncelerinizi dikkate alacağımdan şüphendiz olmasın. Keyifli okumalar.

Fikir_SİZ_de
24-03-2020 19:57:08 - Verilen puan: 4

Makale Başlığı: Spamdan Nasıl Kurtulabilirsiniz? (327 kelime)

İçerikleriniz alt başlıklar halinde, akıcı ve imla hatasız. Tek eksiğiniz anahtar kelime çalışması yapmamış olmanız. İçeriklerinizi SEO uyumlu yapmak için blog kısmındaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Yazar Cevabı: Öncelikle yorum ve geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sizlerin yorumları benim için değerli. Yorum ve düşüncelerinizi dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın. Keyifli okumalar.