Yazar Nicki: Deutschreiberin

6

Takipçi

1 / 1

Hazır Makale

0 / 23

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-01-16
  • Şehir : Merkez, Aksaray
  • 100 Kelime Fiyatı : 7,00
  • Son Giriş Tarihi : 2021-05-12 20:13:32

Yazar Hakkında

Hallo, mein Name ist Yasemin. Ich habe Wirtschaftsinformatik an der Wirtschaftsuniversität Wien studiert. Fast 10 Jahre habe ich in Wien gelebt. İch habe dort sowohl studiert als auch Part-time gearbeitet. Deswegen ist mein Deutsch mit der Zeit besser geworden. Ich mag gern Deutsche Filme sehen und Deutsche Bücher lesen. Seit 6 Jahren bin ich in der Türkei. Ich bin verheiratet und habe zwei Kinder. Ich arbeite als Dolmetscherin und als deutschsprachige Gerichtsexpertin. 

Was ist Meiner Fähigkeiten?

Bevor ich meine Artikel schreibe, lese und recherchiere ich ausführlich. Ich schreibe alle meine Texten gemäß SEO-Regeln.

Keyword Kriterien für meinen Artikel:

  • einmal in der H1-Überschrift Keyword
  • 1-2 mal in den Zwischenüberschriften.
  • einmal in den ersten 100 Wörtern (Intro)
  • einmal im Ende(Outro)
  • eine Keyword-Dichte von 0,5 bis 1% 

Ebenfalls meine Kriterien:

  • Synonyme und relevante Begriffe (logisch…)
  • Texte ist so lang wie nötig, aber so kurz wie möglich
  • kostenlose Bilder von Pixabay

Wenn Sie zu einem bestimmten Thema bestellen möchten, kann ich Ihre Bestellung zu einem von Ihnen bevorzugten Zeitpunkt gemäß den SEO-Regeln vorbereiten.

Die Artikel, die ich auf Türkisch geschrieben habe, finden Sie unter dieser Adresse:

https://www.makaleyaz.net/yazar/8797/xetra

 

 


İlgi Alanları

Reisen Buch lesen Kindererziehung Fremdesprachen Psychologie Wirtschaft Wissenschaft Rechtswissenschaft Geschichte Pflanzen Blumenzucht Schachspielen


Yazar Yorumları (3)


16-02-2021 11:15:55 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Deutschreiberin İçin Özel Sipariştir - Eudoxia Yoa

Yine çok çok güzel bir haber yakaladınız. Hem haber seçme hem de içerik hazırlama konusunda gerçekten çok iyisiniz. Emeğinize sağlık

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim, yorumlarınız beni motive ediyor ve her çalışmamda daha iyisini yapabilmek için gayretlendiriyor. Hedefim kendimi geliştirirken Okuhaber.com sitesini de daha iyi yerlere taşımak. Umarım her zaman, bu şekilde çok verimli işler yaparız.


08-02-2021 15:49:04 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Deutschreiberin İçin Özel Sipariştir

Ellerinize emeğinize sağlık. Her içeriğinizde bir adım daha ileriye gidiyorsunuz. Başarılarınız başarılarımıza destek olacaktır. İyi çalışmalar dileriz.

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim. Bu konuda kendimi geliştirmek için yoğun çaba gösteriyorum. Almanca haberleri ilk olarak Okuhaber.com da yayınlanmasını sağlamak benim için bir onur. Nice başarılı işlerde beraber çalışmak dileğiyle...


05-02-2021 16:08:12 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Deutschreiberin İçin Özel Sipariştir

Yael Shelbia hakkında hazırladığı galeri içeriği ile çok güzel bir sonuç aldığımız Yasemin Hanım, başarılarınızın devamını dileriz.

Yazar Cevabı: Geri dönüşte bulunup, yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapmak için gayret gösteriyorum. Okuhaber.com sitesinin en güncel haberleri Türkiyeye ilk duyuran olma çabasını da ayrıca takdir ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.