Yazar Nicki: BirAgustosGunu

1

Takipçi

0 / 57

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2020-04-08
  • Şehir : Etimesgut, Ankara
  • 100 Kelime Fiyatı : 3,00
  • Son Giriş Tarihi : 2022-10-08 20:41:33
  • Ceza Puanı : 1

Yazar Hakkında

22 yaşındayım ve Ankarada yaşıyorum. Ankara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık önlisans mezunu olduktan sonra Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde lisans eğitimi için Ekonometri bölümüne kayıt oldum ve eğitimim hala devam etmekte. Yazma işine lise hayatımda tiyatro oyunları yazarak başladım ve üniversite hayatımda da bu böyle sürdü. Şu anda üniversite haricinde Youtubeda BiVideoGrafi kanalının hem ortağı hem de metin yazarıyım. Kendi halimde, kendime has tarzda yazılar yazıyorum. Uzun yıllardır içinde bulunduğum dijital medya ve dijital kazanç konularında beklentiyi karşılar nitelikte makalaler yazmaktayım. Bu alanda araştırma ve bilgi edinme sürecinden sonra kendimde olanı yazılarıma yansıtıyorum. Yeter ki merak edeyim. :) Amatör sayılabilecek ve basıma gitmemiş bir de kitap yazdım. Kendi arkadaş grubum ile bazı zamanlar motivasyon üzerine konuşmalar yapıyorum. Bunun dışında e-ticaret ile uğraşıyorum. Nadiren de olsa sigortacılık alanında freelance olarak çalışıyorum. Ek olarak photoshop ve video editörlüğü yapıyorum. Sosyal medya da kendi kuruluşlarıma gönderi hazırlıyor ve bu gönderilere öne çıkaracak yazı ve etiket düzenlemeleri yapıyorum. Pek tabii hepsi mümkün olmuyor. Kısa zamanlar ayırarak birden fazla iş yapıyor ve bu anlamda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.


İlgi Alanları

Tarih belgeselleri izlemek. Araştırma yapmak. Kitap okumak. Youtube için içerik üretmek. Video editörlüğü yapmak. E-ticaret yapmak.


Yazar Yorumları (11)

sametaykin
14-09-2020 18:08:07 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Kripto Para Kazandıran 4 Mobil Uygulama (819 kelime)

makale gayet başarılı sitem sıfır olmasına rağmen hit çekmeye başladı arkadaşın kalemi sağlam..

Yazar Cevabı: Memnun kalmanız beni de mutlu etti. :) Teşekkürler :)

Fikir_SİZ_de
30-05-2020 01:56:21 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Dolar Kazandıran 7 Mobil Uygulama (805 kelime)

Çok güzel hazırlanmış bir liste içerik. Yazılarınızda büyük bir gelişme olmuş ve bu duruma çok sevindim. Başarılı yazılarınızın devamını dilerim :)

Yazar Cevabı: Teşekkür ederim. Memnun olmanız beni de mutlu etti. :)

dilara
28-05-2020 19:48:14 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Rapçi Ben Fero (Ferhat Yılmaz) Kimdir? (330 kelime)

Yazılar gayet beklentiyi karşılıyor. Ben şahsen memnun kaldım ve blogumda yer vereceğim. Yazılarınızı satın almaya da devam edeceğim. İşi bildiğiniz yazılarınızdan anlaşılıyor. :)

Yazar Cevabı: Teşekkür ederim. Beklentinizi karşılamak beni de mutlu ediyor ve bana, yaptığım işlere karşı azim veriyor. :)

dilara
28-05-2020 19:47:04 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Rapçi Contra (Çağdaş Terzi) Kimdir? (392 kelime)

Verilen düşük puanlara rağmen yazı satın aldım ve kişisel görüşüm haksızlık yapılmış. Yazılar gayet profesyonel ve beklentiyi karşılar nitelikteydi. Pişmanlık duyacak veya mağduriyet yaşayacak bir durumla karşılaşmadım. Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Sevgilerle... :)

Yazar Cevabı: Memnuniyetiniz beni de mutlu etti. Beni anlayan birilerini görmek güzel. Teşekkür ederim. :)

vuraul
22-05-2020 15:52:04 - Verilen puan: 2

Makale Başlığı: Anket Doldurarak Para Kazanılabilecek 10 Web Sitesi (788 kelime)

Giriş kısmı yoktu. Siteler iyi araştırılmış ama sonuçta Seo uyumu ve anahtar kelime sıfırdı.

Yazar Cevabı: Yönetim Mesajı : İçerik yorumlarında alıcı ile olumsuz tavırda tartışmaya girmek yasaktır. Her makale yazarı, her türlü eleştiriye açık olmak zorundadır. Bu iyi veya kötü olabilir. 1 ceza puanı aldınız. Tekrarında hesabınız kapatılacaktır.

ugurbybg
18-05-2020 20:04:14 - Verilen puan: 1

Makale Başlığı: Youtubeda Oyun Kanalı Sahibi Olmak (717 kelime)

aldığım yazılar txt de başlısız paragrafsız yazılmış. düzenlemek zorundayım sıfırdan içerik yazmak bile daha az zamanımı alırdı.

Yazar Cevabı: Merhabalar bir süre imkânsızlıklardan dolayı word erişimim mümkün değildi ancak son ekledigim yazılarda bu sorunu aştığımı ve yazılarımı artık belirli kurallar dahilinde seo içeriklere göre düzenlediğimi farkedeceksiniz. Artık amatörlük aşamasını artık aştım ve ürettiğim yeni içeriklerimi tertipli, düzenli ve özgün olarak word formatında yazıyorum. Aldığınız yazı eski tarihli ve maalesef ki bu değişimin dışında kalmış bir yazı olma özelliği taşıyor. Ancak belirttiğim gibi bu gibi amatörluklere son verdim ve daha profesyonel ilerliyorum. Teşekkür ederim.

ugurbybg
11-05-2020 15:39:43 - Verilen puan: 1

Makale Başlığı: Youtubeda Eğlence Kanalı Sahibi Olmak (550 kelime)

2-3 tane yazı aldım. ama hiçbirisi uygun değil. normal düz yazı. başlık yok kelime odağı yok. çünkü kelimeleriyle dolu.

Yazar Cevabı: Umarım alt soruda cevabınızı almışsınızdır. Teşekkür ederim. :)

ugurbybg
11-05-2020 15:39:17 - Verilen puan: 1

Makale Başlığı: Youtubeda Bilgi Kanalı Sahibi Olmak (504 kelime)

2-3 tane yazı aldım. ama hiçbirisi uygun değil. normal düz yazı. başlık yok kelime odağı yok. çünkü kelimeleriyle dolu.

Yazar Cevabı: Yorum site yönetimi tarafından silinmiştir. Not : Benzer yorumlarda bulunmayınız. Site içinde küfür, hakaret ve tehdit olmadıkça her yazar eleştirilere açık olmak zorundadır!

ugurbybg
08-05-2020 21:14:42 - Verilen puan: 1

Makale Başlığı: Youtubeda Seyahat ve Gezi Kanalı Sahibi Olmak (721 kelime)

notepad üzerinde yazılmış. 720 kelime makaleyi şimdi paragraf, başlık ve anahtar kelime düzenini tekrar inceleyip yayınlayacağım. Hiç beğenmedim.

Yazar Cevabı: Hocam makale açıklamasında yazı olarak belirtiyorum. Bu tarzdaki yazılar benim düz yazılarım. Konu hakkında direkt bilgi verme odaklı yazıyorum.

yusufsarikaya
30-04-2020 23:44:19 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Anoreksiya Nervoza Hastalığına Dair Her Şey (1040 kelime)

word formatında ve başlıklar ve anahtar kelimeler belirgin olsa daha güzel olur.

Yazar Cevabı: Öneriniz için teşekkür ederim ancak maalesef word konusunda bilgim ve erişimim bir süreliğine mümkün değil. Puan için teşekkürler. :)