Yazar Nicki: giezgz

0

Takipçi

0 / 7

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2020-04-05
  • Şehir : Eryaman, Ankara
  • 100 Kelime Fiyatı : 3,00
  • Ceza Puanı : 1

Yazar Hakkında

Öğrenmeyi seven, araştırma bağımlısı biriyim. Araştırarak not almayı sevmemin üzerine, kimsenin görmediği arşiv yazılarımı en azından insanlarla paylaşmak için buradayım. RnB, Trap, Rap müzik çeşitlerinde prodüktörlük yapıyorum.


İlgi Alanları

Müzik Teknoloji İnsan Vücudu Psikoloji Yazılım Bilgisayarlı Sistemler Kişisel Gelişim


Yazar Yorumları (1)


16-05-2020 02:17:07 - Verilen puan: 2

Makale Başlığı: Müzik Kulağı Nasıl Gelişir? Nota Öğrenmek ve Ses Renkleri (499 kelime)

Bu 2 yıldızı yazınızdaki anlatım akışına veriyorum. Anlatımınız keyifli ancak düz bilgilendirme biraz da yorum harmanı olmuş. Özgünlük konusunda bence kıymetli ancak yazıda SEO kocaman bir 0 (sıfır). Bu konuda kendinizi geliştirmenizi ve anlatımınızdaki o güzel neşeyi heba etmemenizi tavsiye ederim. Ayrıca yazıda iki yerde kopya var. kopya oranı yüksek değil. Özellikle yazılarınızı kontrol etmeniz amacı ile ekran görüntüsü linkini paylaşıyorum. https://prntscr.com/shnhuv https://prntscr.com/shnhhj Yönetim Mesajı : Kopya oranı içeriğin kontrol sonrasında veya farklı yerlerde satışının sebebidir! Bu tarz içeriklerde, kredi iadesi , 1 ceza puanı ve satış kazancı silinmesine neden olur. Tekrarı halinde, üyelik kaldırılacaktır! Lütfen dikkat!

Yazar Cevabı: Öncelikle açık sözlü olmanıza teşekkür ederim. Kopya olarak nitelendirdiğiniz cümleler 5 kelimeden meydana gelmekle birlikte, farklı şekilde yazılamayacak cümlelerdir. Aynı cümleyi farklı şekilde yazmak pek mümkün değildir. Makale kurallara uygun şekilde yazılmıştır, her hangi bir kopya içermemektedir. Yorumunuz için teşekkür ederim, SEO konusunda kendimi geliştireceğim.