Yazar Nicki: Hilal Şahinoğlu

1

Takipçi

2 / 2

Hazır Makale

0 / 10

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2022-02-10
  • Şehir : Ataşehir, İstanbul
  • 100 Kelime Fiyatı : 10,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-05-22 10:03:49

Yazar Hakkında

Aktif olarak SEO uyumlu makaleler ve çeşitli içerikler yazıyorum. Araştırmalarım neticesinde hemen hemen her konuda kaliteli içerikler üretebilirim. İş ortağı olmak isterseniz eğer profilim üzerinden iletişime geçebilirsiniz...


İlgi Alanları

kitap okumak makale yazmak el sanatları açık hava yürüyüşleri


Yazar Yorumları (2)

gizdirik
30-03-2022 21:17:47 - Verilen puan: 2

Sipariş Başlığı: Hilal Şahinoğlue özel ilan

Almanyada acil numaralarıyla ilgili bir yazı rica ettim, gelen yazıda ilk paragraf: Almanya, Avrupa Birliğinin önde gelen federal ülkelerinden biridir. Avrupa Parlamentosunda 99 üyesi bulunan Almanya Federal Cumhuriyeti, 3 Ekim 1990 yılında Avrupa Birliğinin bir parçası olmuştur. Ülke 16 eyalate, eyaletler de kendi içinde başka birimlere ayrılır. Bu eyaletler kendi içinde minyatür bir devlet gibidir. Her birinin içinde demokrasi ile seçilmiş hükümeti ve yargı kolları bulunur. Çok rica ederim, yazı kurgulamayı ve SEOyu bilmiyorsanız ne kendi zamanınını ne de müşterinin zamanını harcamayın.

Yazar Cevabı: Yazıyı göndermeniz çok iyi olmuş. Paragrafın devamında yargı kollarından polise giriliyor ve oradan da acil durum aramalarına geçiliyor. Google da hiç olmayan engelli kişilerin arayacağı numaralar ve application da makale içinde mevcut. Ki istediğiniz sadece 300 kelimelik makalede polis, itfaiye ve ambulans numaraları idi!!!

eppoksi
16-03-2022 10:27:29 - Verilen puan: 1

Sipariş Başlığı: Plastik zemin kaplama

Kardeşim merhaba senden plastik zemin kaplama kelimesi için makale post açıp onaylamıştım sen ise pvc zemin kaplama kelimesi üzerine makale hazırlamışsın ben eğer pvc zemin kaplama makalesi istemiş olsaydım o kelimede post açardım yazdığın makaleyi onaylıyorum bunun sebebi ise yanlış da olsa emek verdiğin için, siz yazarlardan ricamız lütfen bizim sizlere söylediğimiz kelimeye göre makale oluşturmanız o kelimeye yoğunlaşmanız.

Yazar Cevabı: Geri bildiriminiz için teşekkür ederim...