Yazar Nicki: Acaryavuz

2

Takipçi

1 / 8

Hazır Makale

0 / 8

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2022-01-22
  • Şehir : sincan, ankara
  • 100 Kelime Fiyatı : 4,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-02-10 04:40:41

Yazar Hakkında

Merhabalar ben Yavuz 28 yaşında 3 yıllık evliyim. Araştırmayı okumayı yazmayı ve öğrendiklerimi insanlarla paylaşmayı seven birisiyimdir.Yazdığım ve yazacak olduğum makalelerin neredeyse tamamını yaşamış olduğum başımdan geçmiş olan sağlık sorunu iş hayatı  yatırım danışmanlığı gayrimenkul danışmanlığı marka araştırmaları sosyal aktivite ürünler psikoljik geçmiş eğitim spor resmi daireler ve resmi evrak yazışmalarındaki süreçler hakkında yazacağım tüm makaleleri sadece araştırıp öğrendiklerim den değil bizzat kendim veya yakınımdaki insanlardan izlemlerimide en doğru bilgiler ve makale yazım kurallarına uygun bir şekilde yazacağımdan emin olabilirsiniz. Gönül rahatlığı ile verdiğiniz makaleleri istediğiniz şekilde alacağınızdan emin olabilirsiniz.Saygılarımla 


İlgi Alanları

Alternatif Tıp Araçlar Sağlık Rehabilitasyon Gazete Futbol Psikolojik konular gezmek yazı yazmak düşünmek araştırmak İlgi Alanlarım; iş hayatındaki zorluklar iş arama süreçleri yatırım danışmanlığı gayrimenkul danışmanlığı marka araştırmaları fiyat araştırmaları sosyal aktivite oluşturma araştırma eğitim resmi dairelerdeki işlem süreçleri ve yapılması gerekenler vs.


Yazar Yorumları (2)

Kahve Tiryakisi
09-02-2022 23:28:01 - Verilen puan: 4

Sipariş Başlığı: Evden Eve Nakliyat

Anlatım biçimi çok hoş, 1 yıldızı ufak teknik hatalardan dolayı kırdım. Şayet bu hataları giderirse ciddi anlamda başarılı yazar olabilir. Elinize sağlık!

Yazar Cevabı: Teşekkürlerr.

teknoekcom
27-01-2022 21:45:34 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Panik Atak (261 kelime)

kısaca her şeyi açıklamış

Yazar Cevabı: Teşekkürler daha iyileri ile çalışmalarımızın devamını dilerim :)