Yazar Nicki: pherobei

2

Takipçi

0 / 2

Hazır Makale

0 / 8

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-12-18
  • Şehir : atakum, samsun
  • 100 Kelime Fiyatı : 4,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-03-28 14:23:10

Yazar Hakkında

Merhaba

Ben Ferhat Sandalcı. Endüstriyel tasarım mühendisliğinden bu sene mezun oldum. Şu sıralar yurdışında yüksek lisansımı yapmak için gerekli dil puanını almak amacıyla ingilizce kursuna gitmekteyim. İş olarak bölümüm ile alakalı tasarım alanında online işler yapıyorum. Aynı zamanda İçerik evreni gibi sitelerde büyük markalar için tanıtım yazıları yazıyorum. Yazılarımı hazırlarken SEO uyumuna oldukça özen gösteririm. Makale yazılarında alt başlık kullanımı, anahtar kelime kullanımı ve maddeli anlatım gibi önemli şeylere dikkat ederim. Kendim için paylaşmayacağım yazıları asla başkaları için hazırlamam. Her türlü konu hakkında bol bilgi içerikli makale yazabilirim. Sipariş vermeden önce iletişime geçemeniz istediğiniz yazının daha da kaliteli olması için yararlı olacaktır.


İlgi Alanları

Kitap okumayı ve araştırmayı çok severim. Özellikle aklıma gelen alakalı alakasız her şeyi Googleda aratmak gibi bir alışkanlığım var. Bu alışkanlıktan dolayı makale yazarken ve gerekli bilgileri araştırırken hiç sıkılmam aksine büyük bir zevk duyarım. Çeşitli makaleleri okumayı çok severim. Bu sayede yeni yazım tarzları ve kullanım dilleri öğrenip kendimi daha da geliştiriyorum.


Yazar Yorumları (2)

Muzikaletleri
08-03-2022 01:11:30 - Verilen puan: 4

Sipariş Başlığı: pherobei özel sipariş

Siparişimi zamanında teslim etti. İçerikler düzenliydi. Ufak bir revize işlemi oldu. Kendini biraz daha geliştirmeye ihtiyacı var

Yazar Cevabı: Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler..

Guest123123213
24-01-2022 16:55:57 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: 20 Adet Hayvanlarla İlgili İçerik Alınacak

Her içerik talep eden gibi ortalama bir içerik beklerken üst düzey bir çalışma ile karşılaştım. SEO kurallarına son derece uyulmuş. Yoastta yeşil ışık veriyorlar. Teşekkürler..

Yazar Cevabı: Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler