Özel Ekip Üyesi
Yazar Nicki: bengisu.krdr

3

Takipçi

1 / 21

Hazır Makale

0 / 22

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-12-16
  • Şehir : merkez, kütahya
  • 100 Kelime Fiyatı : 15,00
  • Son Giriş Tarihi : 2024-01-14 13:22:11

Yazar Hakkında

Herkese merhaba dostlar! Öncelikle yazar profilimi incelediğiniz için teşekkür ediyorum. Ben Bengisu Kurudere.Kocatepe Üniversite/ Radyo ve TV mezunuyum.  Asıl mesleğim senaryo yazarı. Bunun yanı sıra makale yazarlığı yapıyorum. Bir dönem ajansta makale yazarı olarak çalıştıktan sonra oradan ayrıldım ve freelance olarak çalışmaya başladım. SEO ve semantik makalede oldukça deneyimliyim. Makaleyaz.net sitesinde bir süredir hem yazar hem de özel ekip üyesi olarak varlığımı sürdürüyorum. 

SEO uyumlu makale ve semantik içerik oluşturma konusunda kendime güveniyorum. Her konuda makale yazımını gerçekleştiriyorum. Arzu ederseniz, sistem üzerinden benimle iletişime geçebilir, hizmetlerim ve yazılarım hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Hazır makale olarak yazdırmak istediğiniz bir konu olur ise, benimle çalışmaya karar verikten sonra mesaj atarak iletişim kurabilirsiniz. 

Es geçmeden hakkımda kısmını okuduğunuz için sabrınıza müteşekkirim. 

 

 


İlgi Alanları

Sosyal medya s-ticaret e-ticaret pazarlama kozmetik moda dekorasyon satış ürün pazarlaması nasıl yapılır ne işe yarar tarzı konular.


Yazar Yorumları (5)

ates
03-03-2023 20:16:40 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: hakkımızda

Harika bir yazı olmuş çok teşekkürler

Burake
06-01-2023 12:31:01 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: bengisu.krdr kadirbüyükkaya siparişi

Verdiğimiz içeriği hem kısa sürede hem de kaliteli bir şekilde teslim etmeniz hem ne kadar sorumluluk sahibi olduğunuzu hem de ne kadar iyi bir içerik yazarı olduğunuzu gösteriyor. Elinize sağlık.

Yazar Cevabı: Sizinle çalışmak mutluluk vericiydi. Tekrar yeni projelere imza atmak dileğiyle...

Burake
06-01-2023 12:28:59 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: makinevar | 7 içerik

Alt başlık seçimi, akıcı cümle ve kelime sayısı farketmeksizin yazdığınız içeriğin kalitesi ne kadar iyi bir yazar olduğunuzu gösteriyor. Ellerinize ve emeğinize sağlık.

Yazar Cevabı: Teşekkür ederim Burak Bey.

morlevha
01-05-2022 22:57:16 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Morlevha Özel İçerik (860 kelime)

İçerikleriniz gayet güzel ancak H. kullanımı ve semantik / yardımcı anahtar kelimelerin de bold bir şekilde yazı içerisinde geçmesini beklerdim. Yine de ellerinize sağlık. Özenle hazırlanmış.

Yazar Cevabı: Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim. Makaleleri yazmadan önce bir isteğiniz olup olmadığını sormuştum. Siz sadece fotoğraf istediğinizi söylediniz. O esnada bana tüm isteklerinizi belirtmiş olsaydınız keşke. Titizlikle isteklerinizi uygulardım.

Ekolojik Köy
04-04-2022 22:14:13 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: bengisu hanım özel sipariştir.

Başlangıç seviye olmanıza rağmen iş konusundaki merakınız hızlı adımlar atmanızı sağlıyor... SEO uyumu bir yana yazınızda kendi yorumunuzu da konuşturuyor olmanız ayrıca güzel. Umarım güzel çalışmalar sunmaya devam edersiniz.

Yazar Cevabı: Teşekkür ederim. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle.