Yazar Nicki: Ranex Ex

1

Takipçi

0 / 5

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-09-20
  • Şehir : Pendik, İstanbul
  • 100 Kelime Fiyatı : 1,80
  • Son Giriş Tarihi : 2022-07-22 00:53:46

Yazar Hakkında

TAMAMEN ORJİNAL İÇERİKLER

Merhaba! Sizde istediğiniz makalenin tamamen özgün ve profesyonelce hazırlanmış olmasını istemez misiniz? Seçtiğiniz konu hakkında sizinle aynı kulvardaki rakiplerinizi iyice inceler ve bunları göz önünde bulundurarak hepsinden daha önde bir içerik hazırlarım. SEO uyumlu olmasına elimden geldiğince özen gösteririm.

GÜNDEME UYUMLU VE GÜNCEL MAKALELER!

Evergreen içerikler ile makalenizin sürekli etkileşim almasını sağlayabilirim! Benden alacağınız ürünler öne çıkabilir, rakiplerinden daha ileri düzeyde ve en önemlisi profesyonel olacaktır. Google dostu ve sanal alemin seveceği türde içerikler yapabilirim. Makaleniz yayınlandıktan sonra konu hakkında yazılmış en iyiler arasına girmiş sayabilirsiniz!

BAŞARININ ANAHTARI KELİMEDİR!

Bana göre doğru kelimeleri doğru içerikle birleştirdiğinizde başarılı bir ürün ortaya çıkmış demektir. Bu iş bana göre daha çok puzzle gibi. Yaparken beni geliştiriyor, eğlendiriyor ve en önemlisi öğretici oluyor.

Bilginin altın değerinde olduğu bu dönemde en önemli özellikleri barındıran bu verimli işi yapmaktan mutluluk duyacağım.


İlgi Alanları

Müzik Söz Yazarlığı Teknoloji Konsollar Oyun Gündem Sağlık Spor Güncel Haberler Biyografi Sosyal Medya Yönetimi Psikoloji Müzik Teknolojileri


Yazar Yorumları (1)

Fikir_SİZ_de
04-08-2022 01:00:25 - Verilen puan: 4

Makale Başlığı: İŞ HAYATINIZDA BAŞARILI OLMANIN ALTIN KURALLARI (725 kelime)

Yazıyı çok güzel kurgulamış ve akıcı bir şekilde yazmışsınız. Ancak yazı da odak yer almadığı için maalesef ki seo uyumlu olmamış. https://www.makaleyaz.net/blog-detay/142/seo-uyumlu-makale-nasil-yazilir/ okumanızı tavsiye ederim. Emeğinize sağlık