Yazar Nicki: Glasnost06

2

Takipçi

0 / 5

Hazır Makale

0 / 4

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-09-20
  • Şehir : Keçiören, Ankara
  • 100 Kelime Fiyatı : 2,30
  • Son Giriş Tarihi : 2021-11-24 03:54:07
  • Ceza Puanı : 1

Yazar Hakkında

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. Uzmanlık alanımdan dolayı dil, iletişim ve ifade kavramlarına çok kıymet veriyorum. Kendimi geliştirirken, öğrenmeyi ve öğrendiklerimi yazıya dökmeyi özellikle titizlikle yapıyorum. 3 yıldır makale, içerik, blog yazısı ve deneme üzerinde çalışıyorum. Politika, ekonomi, teknoloji ve güncel/aktüel her konuda makaleler yazıyorum ve muhtelif birçok sitede satışını gerçekleştirdim.
Yazılarımı SEO uyumlu ve anahtar kelime analizli bir şekilde %100 özgün olarak yazıyorum.


İlgi Alanları

Teknoloji Ekonomi Finansal Okuryazarlık SEO Otomotiv Sosyal Medya


Yazar Yorumları (1)


30-09-2021 13:34:36 - Verilen puan: 3

Sipariş Başlığı: What is the 1st phorm samples?

Merhabalar, öncelikle emeğinize sağlık. İngilizce içerik hazırladıktan sonra imla yanlışları ve anlatım bozuklukları için Grammerly.com sitesini kullanmış olmanızı beklerdim. Maalesef ki içeriğiniz 100 üzerinden 50 puan aldı. İçerikteki odak kelime kullanım oranınız yerli yerindeydi. 3 yıldızı da bu yüzden verdim. Fakat dediğim gibi çok çok fazla imla ve anlatım bozukluğu olduğu için maalesef ki bolca düzenlemenin ardından yayına vermek zorunda kalacağız. İyi çalışmalar dilerim.

Yazar Cevabı: Bildiriminiz için teşekkür ederim. Anlatım bozuklukları için bir şey söyleyemeyeceğim muhtemelen eksiklerim vardır ve eleştirinizde haklısınızdır. İmla konusunda Wordü kullandım ancak tercihler veya dil seçenekleri ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Belirttiğiniz üzere Grammarly kullanmam gerekirdi. Mesajımda da söylediğim gibi bu bildirimleri bana özelden yapsaydınız sizin düzenleme zahmetine girmemeniz için elimden geleni yapmak isterdim.