Özel Ekip Üyesi
Yazar Nicki: AyselGozey

34

Takipçi

1 / 76

Hazır Makale

0 / 78

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2019-02-28
  • Şehir : Yenimahalle, Ankara
  • 100 Kelime Fiyatı : 30,00
  • Son Giriş Tarihi : 2024-03-20 23:04:06

Yazar Hakkında

Aysel Gözey Kimdir

ODTÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü mezunu olup, 2009 yılından bugüne kadar zaman zaman ara vermek kaydı ile Türkçe ve İngilizce dillerinde web yazarlığı ve web editörlüğü tecrübelerine sahibim. 2009 yılında üniversite eğitimimle birlikte başladığım bu yolda, şu an güncel SEO kurallarına, Semantik yapıya ve LSİ uyumlu içerik üretimine hakim olup, bu özellikleri kullandığım içerikler üretmekteyim. Bu noktada her bir içeriğin açıklama bölümünde yer alan bilgileri dikkate alarak satın alma işlemi yapmanızı öneririm. 

Sitelerim

Yazar olarak bulunduğum Makaleyaz ailesinde aynı zamanda düzenli müşterilerden bir tanesiyim. www.takecaffeine.comwww.edutechclass.com www.burcualem.com ve www.modaozeti.com sitelerinin sahibiyim. Web yazarlığı ve editörlüğü konusunda karşılaştığımız her yeniliği içeriklerimde ve sitelerimde uygulamaya çalışmaktayım. 

Web Editörü 

Şu an www.okuhaber.com güncel haber sitesinde haber editörü olarak tam zamanlı çalıştığım için ekstra bir web editörlük işi alma imkanım bulunmamaktadır. Yani, günde 1 tane de olsa editörlük tekliflerine kapalı olduğumu belirtmek isterim. Fakat daha önceki deneyimlerimi merak ediyor olursanız, Blogger, Wordpress ve haber sitesi yönetim panellerinde çalıştım. 

İçerik Yazarlığı Deneyimim

2009 yılından bu yana içerisinde olduğu Türkçe içerik yazarlığı alanında oldukça fazla platform, müşteri ve ekip arkadaşı deneyimi edinmiş bulunmaktayım. Bu noktada hem çalışan hem de çalıştırıcı olarak iş yönetimi konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu noktada iş yüküme uygun şekilde hareket etmekteyim. Bu da bana her gün içerik yükleme şansını vermiyor. Kalitesiz ya da daha az kaliteli bir içeriğin profilimde yer almasının hiç olmamasından çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. 

%100 özgün olarak hazırladığım Türkçe içeriklerimde aşağıdaki özelliklerin bulunduğunu garanti vermekteyim. 

  • SEO uyumlu
  • Özgün
  • Türkçe imla kurallarına uygun
  • Detaylı Anlatım ( bu özelliği kıyaslarken kelime sayısını da dikkate almanızı öneririm)

İngilizce Makale Yazarlığı 

Mezun olduğum üniversite ve bölümümün bana kattığı en büyük avantajlardan biri İngilizce'dir. İngilizce anahtar kelimelerle hazırladığım içeriklerde Amerika aramalarını dikkate almaktayım. Eğer içerikleriniz Türkiye'de bir hosting firmasından ve Türkiye vatandaşlarını hedef alıyorsa, bunun için özel mesaj yolu ile iletişime geçerek özel içerik üretmemi talep edebilirsiniz. Aksi halde hazırladığım İngilizce içerikler anahtar kelime planlaması noktasında yurt dışını hedef almaktadır. 

İngilizce içeriklerimdeki standartlarım şu şekildedir:

  • Özgün 
  • 1 odak kelime 
  • SEO kurallarına uygun 
  • Anlaşılır bir dil 
  • Görsel detekli.

Tamamlanan İngilizce Projeler

  • www.bmicalculator.com 
  • www.livecargotracking.com
  • www.phonenumbertrack.com/

Fiyatlandırma Politikası

Makaleyaz platformunda yer alan her bir yazar gibi ben de içeriklerimi oldukça emek vererek hazırlamaktayım. İçeriklerimin satın alan kişiye fayda sağlaması için son derece titiz bir çalışma sürdürmekteyim. Bu noktada sahip olduğum kısıtlı süreye ve iş alım hacmime uygun olarak fiyatlandırma sunmak zorundayım. Bu noktada siparişlerdeki fiyat politikam aşağıdaki gibidir:

  • Türkçe LSİ uyumlu ve semantik içerik: 30 TL 
  • İngilizce semantik içerik: 50 TL


İlgi Alanları

Teknoloji Bilim Eğitim Psikoloji Sağlık


Yazar Yorumları (42)

srcnx
06-10-2022 14:18:02 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Aysel Gözey İçin Özel Sipariştir

Teşekkür ederim, harika bir içerik olmuş.

srcnx
06-10-2022 14:17:33 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Aysel Gözey İçin Özel Sipariştir

Teşekkür ederim, harika bir içerik olmuş.

evdekorasyonları
28-06-2021 14:18:18 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Aysel hanım İngilizce editörlük

Üst düzeyde kaliteye sahip, semantik ve seo uyumlu makaleler hazırlıyorsunuz. Emeğinize sağlık

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim Mansur Bey. Çok daha bol kazançlı içerikler teslim etmek ümidim ile.

evdekortadilat
07-06-2021 09:28:57 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: 5 tane turkçe 5 tane ingilizce yazılar

Merhabalar. Ellerine saglık yazılar çok beğendım profesyonel yazılar oldu. Bizim site daha yapım aşamasında, büyük internet mağazası olacak. Yavaş yavaş doldururuz inşallah sızın sayesinde. Teşekkür ederiz. Kolay gelsın. Hayırlı günler.

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim efendim. Süreyi uzun tutmanız benim için büyük bir kolaylık oldu. İngilizce işlerde çalışmak beni de mutlu ediyor. Sizinle çalışmak büyük bir zevk.

evdekorasyonları
29-05-2021 13:47:57 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Aysel hanım İngilizce editörlük

En yüksek 5 yıldız olduğu için 5 yıldız verebiliyorum ama bana kalsa daha fazla yıldızı hak ediyorsunuz. Gerçekten sizinle çalışmak çok güzel. İşini tam yapan ve güvenilir birisiniz. Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim.

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim Mansur Bey. İngilizce içerik üretmek benim için de çok faydalı ve eğlenceli. Başarılarınızın daim olmasını dilerim.

evdekorasyonları
21-05-2021 16:40:15 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Aysel Hanım İngilizce Editörlük

Yine Harika İngilizce Seo uyumlu bir editörlük hizmeti aldık. Emeğine sağlık

Yazar Cevabı: Cok teşekkür ederim. Bol getirili bir icerik olmasini dilerim.

evdekorasyonları
16-05-2021 18:36:07 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Aysel Hanım İngilizce İçerik Siparişi

İngilizce sitemiz için çok başarılı bir içerik. Semantik bir şekilde oluşturulmuş içerik yazımı normal şartlarda oldukça zor olan bir meziyettir.Ama siz zoru başaran ender yazarlar arasındasınız.. İlgi alaka ve emekleriniz için teşekkür ederim.

Yazar Cevabı: Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim. Umarım cok daha başarılı islere imza araeis

Yeni Döngü
05-01-2021 12:45:15 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: The Best Racing Games for Android and iOS (859 kelime)

Emeğinize sağlık

Yazar Cevabı: Teşekkür ederim. Umarım bol hitli ve kazançlı olur


14-12-2020 00:01:37 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Aysel Gözey Özel Sipariştir

Uzun zamandır çalıştığım nitelikli bir içerik editörü ve yazar. Aldığı eğitim ve kendini geliştirme çabasıyla her zaman güvenilecek bir arkadaş. Emeğine sağlık. Teşekkür ederim...

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim Kürşat Bey. Sizinle çalışmak büyük bir şans. Her gün yepyeni bir bilgi ile geliyorsunuz. Bu bizim için çok büyük bir avantaj. 2 yıldır sizden kazandığım deneyim ve bilgiyi 10 tane kursa gitsem alamazdım. Ben çok teşekkür ederim.

Schema Mark Up & SEO Profesörü
21-07-2020 14:41:43 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Tüm Zamanların En Çok Satan Kitabı Listesi (496 kelime)

Seo uyumlu makale denince aklıma ilk sizin içerikleriniz geliyor. Sizden aldığım içerikler google da ya birinci sıralarda oluyor ya da birinci sıraları zorluyor. Bu güne kadar aldığım tüm içeriklerinizde kaliteden asla ödün vermediniz. Hangi yazınızı alsam her zaman memnun kalıyorum. Bu siteden içerik satın alan herkese Aysel hanımın yazılarını öneriyorum. Hem Türkçe hem de İngilizce içeriklerde yazılarını tek geçerim. Bir numarasınız... Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim...

Yazar Cevabı: Teşekkür ederim Buket Hanım. Çalışmalarımda titiz davranıyorum. Profilimde eksik bir yazının olmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü gerçekten emek veriyorum. Bunu görmeniz beni çok onurlandırdı.