Yazar Nicki: hdemir8

0

Takipçi

0 / 6

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-05-29
  • Şehir : İzmit, Kocaeli
  • 100 Kelime Fiyatı : 2,00
  • Son Giriş Tarihi : 2022-05-10 14:08:16

Yazar Hakkında

Merhaba,

İsmim Halil! 2018 yılından bu yana makale yazıyorum. Eğitim hayatım boyunca çeşitli kompozisyon yarışmalarına katıldım. İlçe ve il çapında birçok derece elde ettim. Uluslararası Ticaret bölümünden mezun oldum. Günlük yaşamın vermiş olduğu arayışlar neticesinde kendimi bir anda makale yazarlığı yaparken buldum. Yazmak benim için bir zevk! 

Dört yılı aşkın süredir devam ettirdiğim makale yazarlığı kariyerimde kendimi geliştirmek ve ortaya özgün işler çıkarmak ilk hedefim olmuştur. Okuyucuyu sıkmayan bir dille yazdığım yazılarda özgünlük ve akıcılık kriterlerine çok önem veriyorum. Makaleyaz.net sitesine bir süre önce kayıt oldum. Özel ekip üyesi kategorisine uygun görüldüm. 

Siz de SEO uyumlu, aranma hacmi yüksek ana ve yardımcı anahtar kelimeler ile oluşturulmuş, görsellerle desteklenmiş makaleler arıyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz. Ödev ve tez dışında ihtiyacınız olan her konuda makale yazabilirim. Finans ve sağlık gibi derin bilgi ve araştırma gerektiren konuların yanı sıra popüler kültürün bir parçası olan güncel olaylar, spor, sosyal medya gibi kategorilerde de içerik hazırlayabilirim. 


İlgi Alanları

Finans Spor Sağlık Sosyal Medya Güncel Olaylar


Yazar Yorumları (1)

Dementia34
27-11-2021 20:50:30 - Verilen puan: 1

Makale Başlığı: Neden Bitcoin Almalıyım (508 kelime)

kopya içerik ücret iade talep ediyorum https://www.hizliresim.com/fy9nca8 Yönetim Mesajı : İçerik kontrol edilmiştir. Herhangi bir kopya unsuruna rastlanmadığı için alıcıya iade işlemi / yazara 1 ceza puanı işlemi yapılmamıştır. Alıcının talebi üzerine, puan değişimi veya yorum silimi uygulanabilir.