Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Alıcı ( Siparişverenler ) için sipariş işlemlerinde tavsiyeler ve uyarılar!

Mart 2020 düzenlendi kategorisi Soru - Yanıt ve Yardım Konuları

Platform üzerinde, özel içerik ihtiyaçlarınız için tercih edebileceğiniz en uygun yöntem sipariş ilanları açarak teklif toplamaktır. Açacağınız ilana yapılacak tekliflerde, öncelikle şu konulara dikkat etmenizi öneriyoruz.


  • Teklif veren her yazarın profilini inceleyin. Sitedeki performansı, aldığı yorumlar, satışları ve hazır içeriklerine göz atın. Profilde yer alan niteliklerini mutlaka inceleyin.
  • Açılan sipariş ilanına teklifler başladığı andan itibaren oto mail bildirimi almaya başlarsınız. O yüzden, 3 günlük aktif ilan toplama süresi içinde mutlaka teklif tercihi yapmanız gerekiyor. Teklif alma süresi biten siparişlerde, halen seçim yapılmamışsa - 2 gün içerisinde tüm teklif ve detayları ile sistemden kaldırılmaktadır.
  • Kullanıcı Paneli / Makale Sipariş / Makale Siparişi sekmesinden ihtiyacınız olan özel içerik için formu doldurarak siparişinizi oluşturabilirsiniz. Sipariş adedi, teslim süresi ve siparişin detaylarını mutlaka tüm ayrıntıları ile vermeye dikkat ediniz.
  • İlk teklif sonrasında, panelinizde siparişinizi ve tekliflerinizi görmeye başlarsınız. O yüzden, üst üste tekrar aynı siparişi açmaya çalışmayınız. Siparişi açtıktan sonra, ana sayfadaki makale siparişleri sayfasından - siparişinizi kontrol edebilirsiniz.

Siparişinizi teslim aldıktan sonra, tüm kontrol sorumluluğu size aittir. Bu konuda kesinlikle sorumluluklarınızın bilincinde olmalısınız. Kopya kontrolü, yapı kontrolü ve istenilen niteliklere uygunluk kontrolü tamamen siparişverenlere aittir.


Kontrollerinizden sonra , onay veya red işlemini mutlaka yapmanız gerekiyor. Teslim sonrasında herhangi bir onay ve red işlemi yapılmaması halinde, sistem tarafından 2. gün sonrasında oto onay verileceğini unutmayınız.


Onay veya red işlemlerinizde hata ile karşılaşırsanız , mutlaka canlı destek veya sitenin yardım & destek alanından ticket bildirimi açmayı unutmayınız.


Siparişlerinizde herhangi bir hata olduğunu düşünüyorsanız, siparişin düzeltilmesi veya silinmesi talebinde bulunabilirsiniz. Fakat, bunu olabildiğince kısa sürede talep etmenizde fayda var.

Kopya kontrol için tavsiye ettiğimiz servisler : https://www.makaleyaz.net/blog-detay/121/icerik-ozgunlugunu-test-edin-servis-onerileri/

Etiketlendi:
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .