Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Kimin için makale yazıyorsunuz? Hazır makaleleri kimler Alıyor???

Son dönemlerde çokça karşılaştığım bir durum nedeniyle bu konuyu açma gereksinimi duydum. Hazır makalelerdeki anlatım dili konusu alıcılar ve yazarlar arasında sorun olmaya başladığını görmekteyim. O yüzden bu konuya açıklık getirmek istiyorum.

Kimin için Makale yazıyorsunuz?

Yazdığınız ve makaleyaz.net de satışa koyduğunuz makaleler web siteleri için yazılmaktadır. Bu nedenle anlatım dili olarak 3. ağızdan yazılmış olması gerekmektedir. "Sevgili okurlar, merhaba, şimdi sana bunu nasıl yapacağını anlatacağım" tarzında cümleler satışa koyacağınız makale içerisinde yer almamalıdır. Bu tarz ifadeleri sadece ve sadece kendi kişisel sitenizde yazıyorsanız kullanabilirsiniz.

Bu şekilde 1. ağızdan yazdığınız makaleleri burada satışa koyduğunuzda gelecek olan olumsuz yorumlara şikayet etmeye hakkınız yoktur. Çünkü bu tarz makalelerin alıcı için bir değeri yoktur ve alıcı makaleyi komple düzenlemek ya da çöpe atmak zorundadır.

Hazır makaleleri kimler alıyor?

Makaleyaz.net de satışa konulan hazır makaleleri web site sahipleri satın almaktadır. Genel siteler, teknoloji siteleri, sağlık, eğitim, e-ticaret, finans siteleri makaleyaz.net de hazır makale olarak satılan makaleleri alarak web sitelerinde yayınlamaktadırlar. Buradan hiç kimse aaa bende bunu merak etmiştim nasıl yapılıyormuş diye makale alıpta okumazlar. Bu nedenle makaleler web sitelerinde yayınlamaya uygun bir düzende yer almalıdır.

Web sitelerinde yayınlanacak hazır makale yazarken nelere dikkat etmelisiniz?

** Makale başlık ve alt başlıklardan oluşmalıdır

** 3.ağızdan yazılmış olmalıdır.(sizler için yaptığımız araştırma sonucunda XXX model telefon ile YYY model telefon karşılaştırmasını hazırladık gibi)

** Makale de anahtar kelime çalışması yapılmış olmalıdır. Anahtar kelimeler yazı içerisinde cümle yapısını bozmadan ve ek almadan kullanılmalı ve Bold olarak işaretlenmelidir.

** Makale içerisinde en azından 1 adet resim kullanmanızı tavsiye ederim.

** Makalenizin hızlı satılmasını istiyorsanız makale başlığı dikkat çekici olmalı, siteye eklerken açıklama kısmında da makale içeriği yada yazı düzeni hakkında bilgi verilmelidir. Çoğu yazar arkadaşlarımız örneğin; migren hakkında herşey diyerek başlık atıyor açıklamaya da genelde başlığı yapıştırıp geçiyor. Bunun yerine daha ilgi çekici bir başlık bulunabilir. Açıklama kısmına da "migren hastalığı, belirtileri, tedavisi konulu makalemi alt başlıklar halinde, SEO uyumlu ve resimli olarak hazırladım" yazabilirsiniz.

SEO uyumlu makale nasıl yazılır diyorsanız da bu yazıyı mutlaka okumanızı tavsiye ederim : https://www.makaleyaz.net/blog-detay/142/seo-uyumlu-makale-nasil-yazilir/

Etiketlendi:
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .