2023 Hedeflerimiz - Hazır mıyız?

Makaleyaz.NET 13 Ekim 2018 senesinden beri devam ettiği içerik alım-satım macerasında, 2023 için kendi hedeflerini sizler için – sizlerle belirledi bile!

Sürekli olarak kullanıcılarının geri dönüşleriyle, teknik anlamda güncellemelerle daha kullanışlı daha pratik kullanıcı deneyimi sunmak için yapılan çalışmalar devam edecek. 2023 yılı içinde en başa aldığımız hedeflerden birisi içerik giriş formunun düzenlenmesi olacak.

İşte Hedeflerimiz

-Artık mobilden ziyaret eden kullanıcılarında içeriklerini direkt olarak kopyala / yapıştır şeklinde girişlerine imkân sağlamak olacak.
Bunun için teknik olarak sistemin güncelleme çalışmaları öncesi tüm kullanıcılara bilgi verilecek.

-Kendi özgünlük testi servisimizi yayına almayı hedefliyoruz. Bu bir servis olarak da olabilir, sistem içerisinde oto test ile de olabilir. Henüz net belirlenmediği için, geliştirme sonrası tüm kullanıcılarla bu bilgiler detaylı biçimde paylaşılacaktır.

-Mesajlaşma alanı geliştirilecek. Dosya gönderimi konuşma sistemine entegre edilecek. Bu sayede, revize ve ara teslimatlar da kolaylaşmış olacak.

-Ödeme limiti sabit kalacak, 100 kelime ücreti yine alt fiyat 1,5 TL olarak kalacak.

-Belirli standartları aştıkça yazar profillerinde rozetler veya ibareler yer alacak.

-Cezalar daha sıkı uygulanacak. Kesinlikle kullanıcıların mağdur duruma düşürülmesine izin verilmeyecek. Her zamanki adil ve objektif yaklaşım devam edecek tüm kullanıcılara.

- Her zamanki gibi yazarlık yine ücretsiz olacak ve olmaya devam edecek!

-Makaleyaz.NET ekibi genişletecek ve ağırlıklı olarak 2023’te içerik ihtiyacı olan (satın alan) kullanıcılara ağırlık verilecektir.

- Forum kullanımının arttırılması için özellikle yönetim tarafından tüm bilgilendirmeler, kaynaklar daha sık şekilde forumda paylaşılacak.

Biz hedeflerimiz için hazırız, sizlerin desteği ve ilgisiyle 2023 senesinde de piyasada adından söz ettirecek bir platform olmaya devam edeceğimize inanıyoruz.