Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Merhabalar

Herkese merhabalar, ben Sema 21 yaşındayım Gazetecilik bölümü üniversite öğrencisiyim. Online eğitim gördüğüm şu günlerde evde bir sürü boş zamanımı daha değerli zaman kazanmak için makale yazıyorum. Her türlü makale, içerik yazısı veya yorum yazısı yazmak için buradayım. Teşekkür ederim.

Yorumlar

  • @sema Hoş geldin.


    Site üzerinde öncelikle hazır içerik satışlarıyla hizmetlerini bir çok alıcıya ulaştırmayı tercih edersen senin için çok daha iyi olur.


    Bol şanslar =)

  • Merhabalar bir şey sormak istiyorum, sitenin işleyişini, satışların nasıl gerçekleştiğini tam olarak anlayabileceğim bir makale var mı acaba? Makale fiyatlarını biz ayarlıyoruz galiba ama işleri biz mi kovalıyoruz? Bir yerde ilan verilip biz mi alıyoruz? Yoksa müşteriler bize mi ulaşıyor? Yoksa biz hazır bir sürü konu hakkında makale yazıp kategoride çıkıp müşteriler mi alıyor? Bizim yazdıklarımıza hemen erişebiliyorlar mı? Böyle çok fazla kopyala işlemi olmaz mı? Tam olarak anlayamadım. Hazır yazıyorsak (sizin dediğinizden öyle algıladım hazır olsun) ne üzerine veya hangi konu hakkında yazmamız gerektiğini nereden bulabiliriz? Teşekkür ederim.

  • Merhaba @sema ,


    Sistemde 2 türlü kazanç imkanı var yazarlar için.


    1- Hazır içerik satışı

    2- Siparişlere teklif verip iş alarak ve teslim ederek.


    Diğer detaylar için buraya göz atabilirsin : https://www.makaleyaz.net/nasil-calisir/

  • merhaba bir makale için sipariş verecektim ama bana ''Bu sipariş yazara özel açılmış, teklif veremezsiniz!'' dedi acaba neden ne yapmam lazım? @efeince

  • @sema sipariş mi verecektiniz, siparişe teklif mi?


    Eğer teklif verecekseniz, o siparişi açan kişi sistemdeki yazarlardan biri için özel açmışsa o uyarıyı alırsınız. O tip siparişlere, belirlenen yazar haricinde teklif verilememektedir.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .