Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Makaleci Arkadaşlara Duyurudur: ÖNEMLİ!

Değerli yazar arkadaşlar..

Lütfen müşterilerinizin site adreslerini forumda ya da başka platformlarda hiç kimse ile paylaşmayınız. Kendinizi tanıttığınız yazı kısımları da dahildir. Kısacası müşteri site adreslerinizi referans olarak vermeyiniz. Referans olarak vermek, kendinizi ve yaptığınız işlerin güzelliğini tanıtmak için yaptığınız bu eylem müşterinize zarar verebilir. İlle de referans vermek istiyorsanız önce müşterinize sorunuz. Aksi etik değildir.

Zarardan Kasıt?

Sadece şunu söylemem yeterlidir: Art niyetli biri gelir o siteyi takibe alır. Anlık makaleleri paylaşır. O da yetmeyebilir kod yazarak anlık yazılanları sitesine ekleyebilir. Daha fazla neden de sayılabilir ama en belirginleri bunlardır.

Peki Netice Ne Olur?

Müşterinizin sitesi değersizleşir, spama düşebilir. Art niyetli kişi ping çekerek müşterinizin sitesine eklenen makaleyi müşteri sitesinden önce kendi sitesinde daha yararlı olmasını sağlayabilir. Sonuçta müşteri google amca tarafından kaka adam olarak tabir edilebilir.

Yorumlar

  • @opojo Merhaba,


    Bu sorunu aslında profillerde gizle / göster şeklinde bir referans olarak çözme fikrimiz var. Ama henüz teknik çalışmasını yapmadık. Ayrıca, referans olayı yeni müşteriler açısından yazarlara şart olan bir durum.

    Bu konuda en kısa sürede profillerde güncelleme düşünüyoruz. Tespit ve uyarın için teşekkür ederim.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .