Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Makaleyaz da Makale Yazarak Para Kazanmak Mümkün mü?

Makale yazarlığı yapmaya ilk başladığım dönemlerde bu tarz platformlar olmadığı için webmaster forumlarından iş bulmak zorundaydık. Bulduğumuz bu işlerde ise işin sürekliliği ve paranızı alabileceğiniz meçhul idi. Yazarlığa bir süre ara verdikten sonra yeniden dönüş yaptığımda makaleyaz.net ve @efeince bey ile tanıştım. İyiki de tanışmışım. Bir süre hala inancım yoktu açıkçası çok şüpheliydim. Ara ara yazıyor, yazdıklarım satılıyor ve ödememde anında hesabıma yatıyordu.

İşte yeni arkadaşlar bir çoğunuzun kafasında aynı şüpheler olduğuna eminim. Kiminiz yazsam satılır mı? Satılırsa paramı alır mıyım? Yazsam yazsam da makale yazarlığından ne kazanırım ki? diye deli düşünceler içerisindesiniz eminim.

Düşünmeyin siz bunları ? Emin olun SEO kurallarına uygun, özgün ve doğru bir şekilde yapılandırılmış bir makale yazdığınız sürece kazanmamanız imkansız. Ben uzun bir süre pasif kaldıktan sonra 12. ayda yeniden aktif olarak yazarlığa ve sahalara dönüş yaptım. 2 Küçük çocuğumla fırsat buldukça yazdım, sattım ve kazandım.

Ben kazanıyorsam emin olun siz daha fazlasını kazanabilirsiniz ?

Makale yazarak para kazanmak mümkün mü? diye soranlar için işte size 4 aylık kazancımın kanıtı

FxTrader


Yorumlar

  • Çok teşekkür ederiz @Fxtrader Ekipteki lakabınızın hakkını verdiğiniz ve en başından beridir süren desteğiniz için çok teşekkür ederiz =)

  • ahahahahh vallahi mümkün ben de şahidim ? bir resim de ben mi paylaşşsam acaba dedim de senin rakamın altına şık durmaz dedim @Fxtrader ?

  • Sevgili @çay tiryakisi ve tüm yazar arkadaşlarım, Sizlerde kazançlarınızın resimlerini bu yazı altında paylaşın lütfen. ? Gerçekten bir çok kişinin kafasında bu soru işareti oluşuyor ve tabii ki çok normal bir endişe, bende yaşadım çünkü ?

  • @Fxtrader tebrik ederim, bu platformda kaliteli yazarların güzel sonuçlar alacağının somut bir göstergesi olmuş... Umut verdi bana doğrusu... :)

  • Merhaba arkadaşlar,

    Yine ben 😁 Yaklaşık 8 ay önce makaleyaz da makale yazarak para kazanmak mümkün mü diye bir soru sormuş ve bu konuyu açmıştım.

    8 Aylık bu süreç çoğumuz için oldukça zor bir dönem oldu. Kimi işini kaybetti kimi home office çalışma düzenine alışmaya çalıştı, virüs endişesi, sokağa çıkma kısıtlamaları derken biraz can sıkıcı biraz da belki yoğun dönemler yaşadı. Ben 2 küçük çocuğum ile bu sürecin büyük çoğunluğunu evimde geçirdim. İşlerim çok yoğun olmasına rağmen ailenin tüm fertlerinin evde olmasından dolayı çalışma saatlerim kısıtlandı.

    Ancak tüm bunlara rağmen kazanmayı başardım. Ben başardıysam sizlerin başarmaması için bir sebep yok emin olun 😉

    Aradan geçen 8 ay da neler değişti? Gerçekten makale yazarak para kazanmak mümkün oluyor mu? sorunuza güncel kazanç resmimi paylaşarak kısa ve öz yanıt vermek istiyorum 😎

    Herkese sağlık dolu, huzurlu ve umutlu, bol kazançlı yıllar diliyorum. Umarım 2021 de tüm hayalleriniz gerçek olur 🙏

  • Merhaba arkadaşlar

    Bu konuyu tam olarak 1 yıl önce açmışım. Belki hala "Makale yazarak para kazanmak mümkün mü?" sorusunu soran ya da sormaya devam edenleriniz vardır diye son 1 yılda neler değişti görmek ister misiniz?

    İşte kanıtı:


  • Nisan 2021 düzenlendi

    Makale yazarak para kazanmak tabiki mümkün ama zaman ayırmak, araştırma ve bilgi birikimi aynı zamanda özgün bir makale yazmayı bilmek gerek. makaleyazan1.blogspot.com adresi blog adresimdir.Tecrübeli arkadaşlar blog için burdan yorumlarını yazabilirler eğer varsa eksiklerimiz vs.teşekkürler.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .