Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Sitenin Yazarlara Yaptığı Ödemelerle İlgili(Papara Elektronik Cüzdan)

Mart 2020 düzenlendi kategorisi Soru - Yanıt ve Yardım Konuları

Bu konuyu nereye açacağımı bulamadım. Eğer yanlış başlık altına yazdıysam kusuruma bakmayın. Size naçizane bir tavsiyem olacak. Ödeme masraflarınızı sıfıra indirmek ve çok hızlı bir biçimde yapabilmek için Papara elektronik cüzdan platformunu bir incelemenizi tavsiye ederim. MasterCard ile anlaşmalı ve oldukça güvenilir bir platform. Bir çok tanınmış alış veriş sitesi ve internet üzerinden ödeme alan ve yapan sitede kullanılmakta. Aynı zamanda Türkiye'nin belli başlı isim yapmış uluslar arası krypto para borsaları da bu hizmeti sunmakta.

Hesap açmak, kart almak ve hesaplar arası para transferi yapmak ücretsiz. Kart aidatı almıyorlar. Akıllı telefonlarla uyumlu bir uygulaması da söz konusu. MasterCard ile anlaşmalı olduğundan dolayı tüm atm lerden para çekilip yatırılabiliyor. Günlük nakit çekim miktarları bankalara göre daha yüksek ve yurt dışında da kullanılabiliyor. Aldığınız kart tüm internet dünyasında alış veriş yaparken kabul edilen bir kart. Fiziki yapılan her alış verişte kredi kartı gibi kullanabiliyoruz. Temassız ödeme imkanı da söz konusu. 7/24 para göndermek ve almak mümkün.

Kendi hesabımıza ait bir banka atm si aramamıza gerek kalmıyor. Bu da işin en güzel yanı. Benim ki sadece bir tavsiye. Karar tabi ki de size ait.

Saygılarımla,

Uğur.

Yorumlar

  • Çok teşekkür ederim uyarı ve öneri için. Sistemde ilk başlarda, papara kullanılıyordu. Papara'yı sonradan pasif ettik. Sebebine gelince ; sistemde kayıtlı tüm ödemelerin muhasebe tarafından gerçek alıcıların yani banka hesabı olan üyelerin olması gerekiyordu. Ödemeleri aldığımız paytr sistemi, eft & havale ödemelerini aldığımız şirket hesabı da dahil tamamı yasal mevzuatlara göre yapılıyor. O nedenle, papara daha çok 18 yaşından küçüklerinde farklı yakınları üzerine açtıkları hesaplar üzerinden işlediğini gördük.


    o yüzden başta sistemdeki ve prosedürdeki en uygun ödeme yöntemlerinin eft & havale olarak devam etmesi gerektiği gördük.


    belki ileride yine farklı yöntemler deneyebiliriz, ama öncelikle bizimde sorumlu olduğumuz yasal prosedürlere göre hareket etmemiz şart.


    Teşekkürler =)

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .