Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Kişiye Özel Açılan Siparişlere Başka Kişilerin Teklif Vermesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Mart 2020 düzenlendi kategorisi Konu Dışı

Merhabalar,

Bu konudan pek çok yazarın muzdarip olduğunu biliyorum. Bugün benim içinde aynı şey oldu. Maşallah konu başlığı sadece Makale Prof, konunun ne olduğu hiç belli değil, açıklama deseniz hiç yapılmamış fakat 8 kişi daha ben vermeden teklif vermiş... :))) ?

Hala teklif vermedim, yarına yazınca teklifi vereceğim. Biline.... :))) ?

Peki sizlerin başına böyle birşey geldi mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz??? ?

Yorumlar

  • Tek kelime ile özetlemek isterim : Çakallık!


    Bu tip etik dışı olaylar, en başından beri yaşadığımız durumlar. Henüz değil, ama yakında bu durum içinde talebe göre bazı yaptırımlar yapılacaktır.

  • Mart 2020 düzenlendi

    Valla sitenin en eski yazarlarından ve en fazla sipariş tamamlayan yazarlarından biri olarak tespitinize yüzde 900 katılıyorum ? yani arkadaşım teklifte diyor ki çay tiryakisine özel niye gidip teklif veriyorsun. Bu dünyada sen misin bir akıllı diye sorasım geliyor ?

    Hadi bunu geçtim ya bu siparişlerde bir de siparişi görüp direk mesaj atıp iş almaya çalışmak ayrı bir çakallık düzeyi ? arkadaşlar mesaj uygulaması yeni başladı bu ne işe yarıyor diye merak edenler için tavsiyemiz şu şekilde: öncelikle açılan siparişe teklif verin. teklifiniz sizin yaptığınız açıklama beğinilirse profiliniz yeterli düzeyde çalışmalarınız da kaliteli ise zaten kabul görecektir. İşi aldıktan sonra kafanıza takılan şeyleri sormak için mesaj atmak nasıl bir fikir sizce acabaaa ?

    Buket hanım isme özel siparişlere teklif verenler de teklifi görüp mesajla alıcıyı tavlamaya çalışanlar da çakallıkta level atlamıştır ? Herkes kendisini işi ile kanıtlasın diyenlerdenim vesselam ?

  • Mart 2020 düzenlendi

    Buket hanım ben hem yazar hem de alıcı olarak bu durumla çok sık karşılaştım. Özellikle açtığım siparişlere teklif verenleri kibarca yaptığının yanlış olduğu konusunda uyardım. En son uyardığım kişiye de öncelikle sisteme bir hazır makale eklemesini ve profilini doldurmasını rica ettim. Çünkü profili boş, hiç makalesi olmayan bir yazara nasıl siparişimi teslim edebilirim ki! Bunu söyledim diye fırça atanı bile oldu. Maalesef nasıl bir zihniyet nasıl bir başkasının hakkını çalmaya müdahaledir anlam veremiyorum. Ama bir tek şunu söyleyebilirim Biz özel ekipteyiz onlarsa boş profilleri ya da olumsuz yorumları ile müşteri çalma peşinde...

  • Nalan Hanım biz özel ekipte dişimizi tırnağımıza takıp sıfır hata iş çıkaralım kimseye mahcup olmayalım diye düşünürken ne yazık ki kısa yoldan kazanayım diyenler çok ancak kısa sürede umarım atıl hale gelirler sitemizde. Ancak bunu sağlayacak olan sipariş açarak iş verenlerdir. Siz bilinçli işverensiniz. Ben profil sayfası boş ya da kötü yorumlarla dolu veya çok sınırlı sayıda yazmış/satış yapmış olan yazara işimi teslim etmem. Eğer sipariş açıp bu şekilde onay veriyorsa alıcılar öncelikle bu kısmı irdelemek gereklidir :)

  • Bu durum benim de başıma geldi. Allah'tan siparişi açan bilinçli bir alıcı olduğu için bana verdi. Dediğiniz gibi bizler özel ekipteki yazarlarız. Bizim gibi yazarlar hatasız ve özgün yazılar çıkarmak için çırpınırken onlar gelip emeklerimizi hiçe sayamazlar. Benim adıma açılan siparişin adıma açıldığını anlayamayacak kadar IQ derecesi düşükse zaten alıcı neden ona iş versin? Yok niyeti çakallık yapmaksa o zaman da burası gibi bir platformda işleri olmadığını düşünüyorum ben. Site yöneticilerinin böyle durumlarda gereken yaptırımı uygulamaları taraftarıyım.

  • Katılıyorum. Yapılanın doğru olmadığını hepimiz biliyoruz ve eminim ki gerekeni Efe bey yapacaktır....

  • Çok emek veriyorsunuz birde fırça... Olacak iş değil.. Kimse kendisini akıllı sanmasın, kendisini akıllı sananın da akıllısı vardır elbet bu dünyada. Demek istediğim şu; çakallık yapmak, akıllılık değildir. Yine uyaralım o halde: Ça-kal-lık Yap-ma-yın!

  • Cevap veriyorum teklif vermemesi gerekenlere: ???? ????

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .