Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Site ( Platform ) İçi Mesajlaşma

Merhaba,


Son güncellemelerden sonra özellikle siparişveren ( Alıcı ) ve yazar ( satıcı ) arasında sorunsuz bir iletişim olanağı sağlamak için, site içi mesajlaşma sistemi aktif hale getirilmiştir.


Alıcılar : Sadece yazarlara mesaj gönderebilir.

Satıcılar : Sadece alıcılara mesaj gönderebilir.


Kullanıcı Paneli / Mesajlarım sekmesinden , mesajlaşma sistemine giriş yapabilirsiniz.

Etiketlendi:

Yorumlar

  • Mesajlaşma konusunda açıkçası muallak olan durumlar var. Teklif açıldığı gibi mesaj verip işini bağlamaya çalışanlar var. Benim şahsi fikrim; mesaj sisteminin, teklif kime giderse işi alan kişinin alıcı ile irtibat sağlaması için kullanılmasıdır. Yani kişilerin ben şunu yazarım ben bunu da yapabilirim demek için mesaj atması durumu pek mantığıma yatmıyor vesselam :))

  • Aslında ilk olarak çalışma mantığı öyle düşünüldü. Ama, diğer satıcılarında öncesinde teklifleri hakkında iletmek istedikleri detaylar olabilir düşüncesi ile tamamına aktif edildi.


    Sonuç olarak kontrol edilen bir mesajlaşma sistemi. Tespiti konusunda, arkadaşlara yapılacak yaptırım konusunda açıkça bilgi paylaşımı yapıldı.


    Böyle şeylerin yaşanmaması dileğiyle.

  • tabiki sırf iş almak adına direk mesajla iletişime geçmek etik değil pek. yazar arkadaşlarımız attığı mesajlarla değil işlerindeki kalite ile seçilen kişiler olmalıdır. inşallah dediğiniz gibi örneklerle karşılaşılmaz :))

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .