Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

AdGager ile Markalara Yön Verin, Para Kazanın

Adgager, Türk girişimcileri tarafından oluşturulmuş benzerleri arasından sosyal medya tarzı platform özelliğiyle fark yaratıyor.  Hem anketlere katılıyor, hem videolara yorum getiriyor, hem de özel sorulara yanıt veriyorsunuz. Her aksiyon toplulukta oluşturduğunuz geri dönüşler sayesinde size GAG kazandırıyor.

AdGager, bir nevi fikir atölyesi. Ama bunu üyeleriyle yapıyor. Üyelerine kazandırıyor, yeni fikirlerle markalara pazarlama ve satış stratejileri oluşturması için fikir ve veri sağlıyor.
  

Adgager’dan Nasıl Para Kazanabilirsiniz?

Öncelikle, kayıt olmalısınız. Ardından, hesabınızı aktif hale getirdikten sonra Hesabım > Özel Sorular sekmesindeki size özel kişisel soruları, anketleri kısa kısa yanıtlamalısınız. Sonrasında, hesabınızdaki gerekli bilgileri düzenlediğinizde artık sizde bir Gager’sınız ve kazanmaya hazırsınız.

Hangi işlemlerden para kazanabilirsiniz?

* Projeler > Açık Projeler sekmesinde yer alan projelere katılarak, istenenleri ( yanıtlama, seçme vs. ) yerine getirerek projeye biçilmiş bedel kadarını kısa sürede kazanabilirsiniz.
* Videolar > Açık Videolar sekmesinde yer alan reklam ve tanıtım videolarını izledikten sonra, size yöneltilen soruları yanıtlayarak veya seçim yaparak kısa sürede GAG kazanabilirsiniz.
* Sosyal yan menüsünde yer alan Freewall ve Blog sekmeleri de size GAG kazandırıyor. Buralarda paylaşımlar yaparak, en çok etkileşim alan mesajlardan ve yazdığınız yazılardan GAG kazanabiliyorsunuz.
* Panelinizdeki Hesabım menüsünde yer alan Davet Et Kazansekmesinden de arkadaşlarınızı davet ederek, GAG kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.
* Online Mağaza menüsü altında yer alan Etkinlikler, Promosyon , Kod & Kupon ve Büyük Ödül sekmelerine mutlaka göz atın. Sürpriz kazanç fırsatlarıyla belki de tek serferde büyük ödüle bile ulaşabilirsiniz.

Bu arada, 1 GAG = 10 TL değere sahiptir. Ayrıca, Adgager, Dünya'da ilk defa kendi token'ına sahip platform olarakta benzerleriyle arasındaki farkı iyice açıyor.

Profil bilgilerinizi ve özellikle Hesabım > Özel Sorular alanlarındaki boş kalan kısımları doldurmayı ihmal etmeyin. Moderatör incelemesi sonrası ilk kazancınızı bu şekilde sağlayabilirsiniz.


Her proje ve video için GAG ödülleri değişkenlik göstermektedir. Freewall ve Blogsekmelerinden ise yine platformda yarattığınız etkileşim ve kaliteli içeriğiniz kadarıyla GAG kazanma şansınız var.

GAG’lar ( Para ) Nasıl Değerlendirilir?

Adgager’da geçerli para birimi olan GAG’ler , sistem üzerinden çekim talebi oluşturularak nakte dönüştürülebilmektedir.

Bunların yanı sıra,

* Büyük ödül çekilişleri,
* İndirim amaçlı promosyonlar,
* Sosyal sorumluluk projelerine destek ,
* AdGager ailesinin etkinliklerine katılarak,

Değerlendirilebilmektedir. Yani hem nakit hem de farklı yollarla kazandıklarınızı değerlendirebilirsiniz.

AdGager’a Hemen Üye Ol- Kazanmaya Başla

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .