Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Hesap Silme İşlemi Detayları

Kasım 2023 düzenlendi kategorisi Konu Dışı
Tüm üyelerimize selamlar,

Son zamanlarda kullanıcıların hesap silme taleplerinde merak ettiği soruları tek bir konuda yanıtlamak ve detaylandırmak isteriz.

Hesap silme işlemi, panellerinizde yer alan manuel bir talep / işlem uygulamasıdır. Öncelikle, hesabını kaldırmak isteyen üyenin bu panel aracılığıyla silme sebebini veya isteğini belirtmesi gerekiyor.

* Panelinizden; Profil İşlemleri / Hesabımı Sil menüsüne gelin.
* Hesabınızı neden silmek istediğinize dair bir açıklama girin.

İşlem sonrası başka birşey yapmanıza gerek yok. Kısa sürede site yönetimi tarafından talep incelenir, herhangi bir soru / sorun olursa hesap silinmeden önce sizle iletişime geçilecektir. Herhangi bir soru / sorun yoksa, hesabınız talebe istinaden en kısa sürede kaldırılır.

Hesap Sildirmeden Önce Unutmayın!
*Hesabınızı sildirmeden önce varsa mutlaka satıştaki içeriklerinizi kaldırın. ( Yazarlar için. )
* Hesabınızı sildirmeden önce varsa mutlaka satın alınan hazır makale ve siparişlerinizdeki dosyaları yedekleyin. ( Standart Üye - Müşteriler için. )
Sonrasında herhangi bir mağduriyet olmaması için mutlaka bunlara dikkat edin!
* Yazarların ödeme alt limiti ( 100 TL ) altında kalan ödemeleri yapılmaz. Bu nedenle bu şartı silme talebi öncesinde gözden geçirip karar vermenizde fayda var.
* Standart üye ( müşteri ) kredilerinde artan kredilerin iadesi yapılmaz.  Bu nedenle bu şartı silme talebi öncesinde gözden geçirip karar vermenizde fayda var.



Etiketlendi:
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .