Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

M.Kelebeek Olarak Herkese Merhabalar :))

m.kelebeek olarak siteye kayıt oluşumda iki ayı doldurmak üzereyim. Artık bir tanıtım yazısını yazmanın vakti geldi de geçiyor gibi duruyor :)


Profilimden de görüleceği üzere 2-3 senedir SEO uyumlu makaleler üretiyorum. Öğrencilik hayatında maddiyat yönlü başlayan bu süreç temelde araştırmayı sevmem ve ortaya bir ürün koyabilmem neticesiyle devam etti. Her ne kadar maddiyat ciddi bir süreç olsa da sanırım oluşturduğum manevi unsurlar bu alanda ilgimi arttıyor, farklı konularda bilgi edinmem konusunda isteğimi oluşturuyor.


Site üzerinde özel yazar grubuna dahil olmamla büyük bir aile içerisine giriş yaptım. Bir ekip olarak ortaya koyduğumuz ve koyacağımız işler için oldukça memnunum. Öğrendiklerim siz müşterilerden gelecek yorumlar neticesinde de ilerlememi sağlıyor.


Aslında Psikolojik Danışman kimliğim ile bulunuyorum. Bu noktada benden eğitim ve psikoloji konusunda gönül rahatlığı ile sipariş oluşturabilir ve hazır makalelerimi alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yazı yazma hayatıma sektörel yazılar ile başlamam dolayısıyla çok geniş bir alanda sektörel içerikler ürettim. Üretmeye de devam ediyorum.


Siparişlerimi yoğunluk durumuma göre gününden önce ve hızlı teslimat yapmaya özen gösteriyorum. Bunun yanı sıra müşterilerin istekleri doğrultusunda değişiklikler oluşturuyorum. Seo ve semantik kuralların olması ile birlikte okuyucuyu yazıda tutmayı hedef alarak içerikler ortaya koymak temel hedefim.


Umarım bunu okuyan sizlerle de birgün bir işte denk geliriz ! :)

Yorumlar

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .