Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Ücret Konusunda

Merhabalar. Sizlerden küçük bir ricam olacak. Sonuçta herkes emek vererek makaleler yazıyor ve yazmaya çalışıyor. Yani işin işinde emek var. Bizler 100 kelimesini 1.5 TL’ye yazıyoruz. Bu uzun bir süredir böyle. Lakin Türkiye’de iğneden ipliğe o kadar zam geldiki herkesin malumudur. Yani diyeceğim o ki; neden hala 100 kelime : 1.5 TL. Neden 2 - 2.5 TL olmaz. Sonuçta zaman ve emek harcanıyor. Siz değerli yetkililerden bu konuya değinmenizi ve makaleyaz ailesi olarak farkınızı ortaya koymanızı istirham ederim. Efe beyin inceliğini ve ilgisini biliyor ve bu konuya eğileceğeni düşünüyorum. Rabbim herkese en başta sağlık sonra para versin. Rahatsız ettiysem affola. Sadece bu hissiyatımı dile getirmek istedim. Saygılarımla.

Yorumlar

  • @Bypen42 Merhabalar Ali Bey,


    Bu konuda bir çalışma düşünülüyor yıl sonrasında. Evet, dediğiniz gibi herşeye zam gelmektedir. Fakat, genel sektör göz önüne alındığında alım sürkilasyonunu azaltmamak adına henüz şuan piyasadaki ortalamanın üzerine geçme gibi bir durum yok. Ama, bunu yıl sonundan sonra tüm alıcı ve yazarları orta dengede tutacak bir şekilde yeniden planlamayı düşünüyoruz.


    Hatta onun için 10 gün öncesinde bir anket çalışması başladı : https://www.makaleyaz.net/duyuru/146/2021-yili-anketi-katilimlariniz-beklenmektedir/


    Bu anket yıl sonuna kadar aktif olacak ve en sonunda, yönetimin kararı ve genel üyelerin görüşlerini ortaya koyacak şekilde bir düzenleme yapılacaktır.

  • Teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .