Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Bilim ve Teknoloji Haberleri

yenidongu.com da yayınlanmak üzere 7 adet en az 500-600 arası kelime sayısında makaleye ihtiyaç duyulmuştur.

Yeni döngü özel içerik kategorisine (Yeni Döngü ye özel başlığı ile) eklenecek makaleler için Yeni Döngü ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Yorumlar

  • ben yazabilirim.

  • Merhaba örnek makalelerinizden paylaşımda bulunabilir misin?

  • SEYAHATLERİNİZİ ANLAMLANDIRACAK 6 KOLEKSİYON ÖNERİSİ

    Sizin, ailenizin ya da arkadaşlarınızın yaşadığı tüm deneyimleri ve maceraları hatırlamanın en iyi yolu ziyaret ettiğiniz her yeni rota için koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz simgesel bir şeyler olduğunu düşünüyoruz. Fakat bazen seyahatlerimizde ne toplamamız gerektiğini tam olarak bilemiyoruz. Bu yüzden, bu yazımızda seyahat bağımlılarına başlamak için eğlenceli koleksiyonları bir araya getirdik. İşte seyahat bağımlıları için koleksiyon yapabilecekleri 6 şey:

    #1 KARTPOSTAL

    Kartpostallar, mükemmel bir koleksiyon için hem ucuz hem de hafif hediyelik eşyalardır. Gezilerinizi en iyi yansıtan resimlere sahip kartları ve her konum için birden fazla kartpostal aramaktan çekinmeyin.

    #2 PARA

    Eğer bir şeylerin koleksiyonunu yapmak için fazlasıyla tembel biri ama bir o kadar da koleksiyon yapmak isteyen biriyseniz para koleksiyonu yapmak sizin için en kolay yöntem olacaktır. Paraların her zaman değiştiğini ve eski paraların bir kısmının bir gün oldukça değerli olabileceğini hatırlamak güzel olacaktır.

    #3 HARİTA

    Gittiğimiz her noktadan daha şık oldukları için vintage haritalar alıp haritalarla bir galeri duvarı bile oluşturabilirsiniz. Koleksiyonunuzu daha güzel gözükmesi için her harita için aynı siyah çerçeve alıp duvara asabilirsiniz.

    #4 YAMA

    Gittiğiniz yerlerden ulusal parkların, anıtların, çeşitli şehirlerin ve ülkelerin yamalarını bulmaya çalışın. Ayrıca spor takımlarının ve diğer yerel organizasyonların yamaları bulabilirsiniz. İsterseniz yamalarınızı bir vintage jean ceketine dikebilir veya mantar panonuza asabilirsiniz.

  • Merhabalar @atlasmiram @yenidongu ile ya da diğer alıcılara emsal içerik gösterimlerinizde https://makaleyaz.net/dosyayukle/ bu adrese içerikleri kopyalayarak yükleme tamamlandıktan sonra gelen linki kopyalayıp alıcı ile direk mesaj alanından paylaşabilirsiniz. Bunun sebebi yazınızdaki seo düzeni burada yansımayacaktır. Word dosyası üzerinde en doğru değerlendirme yapılacaktır. Hayırlı olmasını dilerim. İyi çalışmalar dilerim?

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .