Düz İçerik Değil Kaliteli İçerik
Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş'ın memleketi Kırşehir'den herkese merhabalar...
Mansur Ak olarak siteye üye olmamdan bu yana 1 aya yakın oldu. Bu süre zarfında makaleyaz.net özel ekibine dahil oldum. İyi ki dahil olmuşum diyorum. Çünkü içerik editörlüğü ve makale yazarlığı konusunda kendimi geliştirmeme yardımcı olmaya devam ediyorlar.
Düz içerik değil kaliteli içerik sloganı ile 3 yıl önce çıktığım içerik yazarlığında sizlere sunacağım içerikleri özgün olarak hazırlamaktayım. Uygun anahtar kelimelerle, noktalama ve yazım kurallarına uyarak size memnun olacağınız metinler sunabilirim. Doğru anahtar kullanımı, semantik başlıklar kullanımına dikkat etmekteyim. Aynı zamanda yardımcı anahtar kelime kullanımı ile makalelerinizi süslüyorum.
Kaliteli ve kurallarına uygun bir makale ile her platformda sizi veya firmanızı öne çıkaracak yazıları sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.
Talepleriniz ve sorularınız için benimle site üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
@MansurAk Hoş geldin. Kısa sürede, hem sitede hem de ekipteki başarıyı yakalamışken, bunu sonuna kadar sürdürmen dileğiyle =)
seninle çalışma harika bir duygu Efe Bey, Sayende kendimi geliştirip insanlara faydalı oluyoruz. Teşekkürler