Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Sipariş Alma İşlemi Nasıl İlerliyor?

Merhaba,


Buralarda yeniyim :) Henüz yeni makale yazmaya başladım. Sipariş alma ile ilgili platformda okuduğum bilgiler yeterli gelmedi. Bazı siparişlerde 10 adet makale görüyorum mesela bu gibi teklifleri nasıl hazırlıyorsunuz?

Yorumlar

  • Mayıs 2020 düzenlendi

    Merhaba @Tinker_Bell ,


    Öncelikle aramıza hoş geldin =) Siparişler, içerik alımı yapan müşterilerin özel içerik ihtiyaçlarına nazaran oluşturduğu ilanlardır aslında.

    Aktif olanlar burada görünür : https://www.makaleyaz.net/makale-siparis/

    Her ilanın yanında Detaylar yazar, ona tıkladığında istenilen içeriklerin detaylarını - teslim süreleri , varsa başlık ve konuları vb.. detayları bulabilirsin.

    Sipariş detayları sayfasında Teklif Ver butonu var, oraya tıkladığında içerik için talep edeceğin ücret ve teklif metnini yazacağın ekran açılır.

    Not: kişiye özel ya da isme açılan siparişlere teklif vermek yasaktır. Kişiye özel siparişe teklif verilmesi halinde1 hafta erişim yasağı uygulanmaktadır

    Verdiğin teklif, karşı tarafa hem bilgi hem e-mail olarak iletilir.

    Teklif toplama sürecinden sonra, alıcı vereceği karar ile bir tane teklifi onaylar. Eğer, senin teklifin onaylanırsa, sana e-posta bildirimi gelecektir.

    Teklifinin onaylanmasından sonra varsa kafanda soru işaretleri, sipariş sahibine mesaj atabilirsin kullanıcı panelindeki mesajlarım sekmesinden.

    Sonrasında, siparişi istenilen sürede hazırlar ve kullanıcı panelinden / Yazarlık İşlemleri / Tekliflerim / Onaylanan sekmesinden, aldığın işi teslim edebilirsin.

    Sonrası karşı tarafın siparişi onay veya red'ine kaldı.

  • Efe Bey,

    Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim =)

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .