Pasif Yazar Uygulaması Devam Ediyor

DUYURU DETAYLARI

Pasif Yazar Uygulaması Devam Ediyor

Her ay sonunda; satışta hazır içeriği veya tamamlanmış herhangi bir siparişi olmayan yazarların hesapları, standart üyeye çevrilmektedir.
Ay sonundan önce, yazar arkadaşların en az 1 adet hazır içeriği satışa sunmaları tavsiye edilir.

Aksi halde, ay sonları uygulanan bu uygulama sebebiyle, yeni onaylanmış yazar başvuruları da dahil tüm pasif yazar hesapları standarta döndürülecektir.

Her ay sonunda, aktif olmayan yazarların profilleri, standart üyeliğe düşürülür. Böylece anlık hevesle yazarlık başvurusu yapan ancak sonrasında faaliyet göstermeyen kişiler elenir. İşimizi gerçekten ciddiye alan ve emek veren arkadaşlarımızın ön plana çıkması sağlanır.

Her ay sonundan önce mutlaka en az 1 hazır içeriğinizin sistemde satışa hazır hâlde olması gerekir. Bu sayede eleme işlemlerinden olumsuz etkilenmez, üyelik statünüz düşmez ve yazar olarak çalışmalarınıza devam edersiniz.