Yazar Nicki: Aviciichef_ea

3

Takipçi

2 / 11

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-01-13
  • Şehir : Kozan, Adana
  • 100 Kelime Fiyatı : 1,80
  • Son Giriş Tarihi : 2023-06-11 17:58:24

Yazar Hakkında

Yazar Kimliğim:

Merhabalar, profilime hoş geldin. Sana kendimi tanıtmak ve yazılarım hakkında önceden fikir sahibi olman için birazcık düşünce yapımdan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle ben kimim?

-Ben Adana’nın Kozan ilçesinde doğup, büyüyen ve yaşayan, 2001 doğumlu bir bireyim. Ailemle birlikte yaşıyorum ve sınava hazırlanıyorum.

Eğitim-Öğretim Durumum Ne?

-Sağlık Meslek Lisesinden iki sene önce sağlık bakım teknisyeni sıfatıyla mezun oldum. İlk senemde üniversite sınavında beklediğim başarıyı gösteremedim ve mezuna kaldım. İkinci senemde yanlış bir hedefe yönelip bana ait olmayan bir meslek üzerinde okul kazandım ve kendimi oraya ait hissetmeyince bıraktım. Bu senemde ise hep istediğim ama çevrem yüzünden cesaret edemediğim bölüm için savaşıyorum. ”GASTRONOMİ”

Neden- Ne Zamandır- Ne- Nasıl Yazıyorum?

Neden Yazıyorum?

Mevcut durumda kazanıp bıraktığım okulun sonunda sınavsız garanti bir meslek olması ve benim bu okulu bırakma cesareti göstermem insanların gözünde aptallık olarak göründü. Bu durumda sınav döneminde bana destek olan insanların hem maddi hem de psikolojik desteğini kaybettim. Kendime ek gelir oluşturup hem eğitim masraflarımın bir kısmını hem de ihtiyaçlarımı karşılayabilmek adına yazmaya karar verdim.

Ne Zamandır Yazıyorum?

Yazı yazma serüvenim çok öncelere dayanıyor. Çünkü ben kalemi ve kâğıdı hep psikolog olarak gördüm. Ne zaman birisi bana kötü hissettirse veya ne zaman birisi hakkında güzel düşüncelerim olsa elime bir kâğıt ve kalem alır ya ona bir şiir yazardım ya da asla ona ulaşmayacak ama ona yazılmış bir mektup ortaya çıkarırdım. Yazma konusunda ve kelimeleri yerinde kullanıp etkili cümleler açığa çıkarma konusunda iyiyim. Lise yıllarımda yazdığım makaleler oldu ama daha önce yazılarımı ek gelire dönüştürmeyi hiç düşünmedim…

Ne Yazıyorum?

“Boş Kafadan Çok Ses Çıkar” atasözünün doğruluğuna hayatım boyunca inandım. Bu yüzden her konuya atlayıp cümleler çıkartmak derdinde değilim. Ama çok çeşitli konularda yazmam, o konuyu hayatımda barındırdığım anlamına gelir. Garip ve aksiyonlu bir hayata sahip olmam sonucu birçok konuda yazabildiğimi ve ihtiyaç doğrultusunda az bilgim olan konularda bile, yapabileceğim sağlam araştırmalarla güzel yazılar çıkarabileceğime inanıyorum.

Nasıl Yazıyorum?

Açık konuşmak gerekirse SİO uyumlu yazmak konusunda, bu siteyle tanışana kadar hiçbir fikrim yoktu. Ama kendimi geliştirmeyi motto edindiğim için çabuk alıştığımı ve yazılarımı bu doğrultuda yazdığımı düşünüyorum. Tecrübemin az olması nedeniyle ufak tefek hatalarım olabileceğini kabul ediyorum ama içeriklerimi sürekli geliştireceğime dair kendime verdiğim bir sözüm var. İçeriklerimi SİO uyumlu yazsam da her zaman önceliğim ve bakış açım okuyucu olur. Onları sıkmayan ama onların bilinçaltını etkileyecek derecede kapalı cümleler kurabilen birisiyim. Okuyucuları etkilemek ve didaktik öğelerle birlikte betimleyici izler de bırakmak istiyorsanız, yazılarımı tercih edebilirsiniz.

Sonsöz:

Kendimden ve yazılarımdan bahsettiğim bir nevi yazar kimliğim olarak adlandırabileceğim yazımı okuduğun için teşekkür ederim. Eğer kendine veya aradığın konuya uygun makale, yazılarım arasında bulunuyorsa gönül rahatlığı ile alabilirsin. Yazılarımı tercih ettiğin için teşekkür ederim. Fikirlerin hakkında geri dönüşler görmek beni hem mutlu edecek hem de öz eleştiri yapmama yardım edecektir.


İlgi Alanları

Kişisel Gelişim Kitapları okumak İnsan Psikolojisi Üzerine Araştırmak İnsanları İyileştirmeye Çabalamak Yazı Yazmak YKSye Girmek! Yemek Yapmak Yeni Yemekler Öğrenmek Spor Yapmak Spor Üzerine Konuşmak


Yazar Yorumları (0)


Henüz yazar hakkında yorum yapılmamıştır.Aktif olmayan yazarlara sipariş vermeyiniz!