Yazar Nicki: ögretmenyazar

21

Takipçi

1 / 126

Hazır Makale

0 / 35

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2020-12-12
  • Şehir : Ankara, ANKARA
  • 100 Kelime Fiyatı : 2,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-12-09 18:38:21

Yazar Hakkında

Öğretmenyazar Kimdir?

 

Merhaba, ismim Ayşe. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Aynı zamanda Diksiyon, Yetişkinler İçin Okuma Yazma Kursu ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Türkçe Eğitimi veriyorum. Ayrıca, Osmanlıca metin transkripsiyonu yapıyorum. Sanat Tarihi ve Felsefe ile ilgileniyorum. Serbest zamanlı olarak makale yazarlığı yapıyorum. Makaleyaz.net bünyesinde sitenin en iyi yazarlarından oluşan Özel Ekip’te yer almaktayım. Öğretmenlik mesleğini yaptığım için, bilgiyi en anlaşılır ve akıcı şekilde paylaşmak benim işim diyebiliriz. Bu açıdan Makaleyaz.net benim için fazlasıyla tatmin edici bir platform.

 

Yazılarım Size Ne Vadediyor?

 

  • Öncelikle yazım kuralları ve imla konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacağınızın garantisini verebilirim. Türkçenin tüm kurallarına hakim olduğumu belirtmek isterim.
  • Mesleğimin sağladığı en güzel kazanımlarından biri de tahmin edersiniz ki fazlasıyla okuma yapmaktır. Bu nedenle yazılarımın akıcı bir üslupla ve tamamen özgün şekilde yazıldığından emin olabilirsiniz.
  • Özellikle Eğitim ve Öğretim, Edebiyat ve Şiir, Felsefe ve Psikoloji kategorileri için yazdığım makalelerimi çok daha keyifle yazmaktayım. Bu kategorilerde makale ihtiyacınız varsa, özgün ve doyurucu bilgi içeren akıcı makaleler üretebilirim.
  • Yazılarımı SEO uyumlu yazmaktayım. Öncesinde anahtar kelime analizi yapıyor ve aranma hacmi en yüksek anahtar ve yardımcı anahtarları kullanmaya özen gösteriyorum. Semantik başlıklar tercih ediyor ve H1, H2 ve H3 Taglarını doğru bir şekilde kullanıyorum. Son olarak herhangi bir telif sorunu yaşamamanız için telifsiz stok görseller ekliyor ve bu şekilde makaleyi zenginleştiriyorum.
  • Hemen her konuda liste içerik ve makale yazabilirim. İşimi büyük ciddiyetle ve sorumluluk duygusuyla yapıyor ve SEO uyumlu makale yazma teknikleri konusunda kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

Editörlük hizmeti ve özel siparişleriniz için sistem üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkür ederim…


İlgi Alanları

Edebiyat Sanat Tarihi Sinema Diksiyon Şiir Tahlilleri Tarih Bilim ve Teknoloji Osmanlıca Hayvanlar ve Doğa Güzellik ve Kişisel Bakım Spor Gezi ve Seyahat Beslenme ve Diyet Felsefe ve Psikoloji Ekonomi Siyaset Mitoloji Halk Bilimi Araştırmaları


Yazar Yorumları (27)

Mustafa Çinkılınç
07-06-2022 22:56:37 - Verilen puan: 3

Makale Başlığı: Sağlıklı Yaşamın Sırları (457 kelime)

Lütfen yazıyı yazarken özgünlük oranına dikkat ediniz.

ALFA
22-08-2021 00:37:39 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Üçeller Özel İçerik (305 kelime)

Teşekkürler

Evdekordizayn
03-08-2021 00:11:48 - Verilen puan: 3

Sipariş Başlığı: öğretmen yazar özel

Önceki yazılarınıza göre yorgun bir anlatımla işi tamamladığınızı gördüm. Hiç olmayacak hataları gördüm desem yeridir ancak sizin önceki çalışmalardaki kalitenizi de bildiğim için çok da bir detaya gerek yok olabilir demek istiyorum. Bu puanı da şimdiye kadar bu hataları yapan ve eksi not verdiğim arkadaşların hakkına girmemek için veriyorum. Bir daha bu tarz eksikleri sizin yazılarınızda görmemek dileğiyle... Ben daha iyi olacağına inanıyorum. Elinize sağlık.

Yazar Cevabı: Öncelikle geçmiş yazılarım konusunda olumlu yorumlarınız ve anlayışlı tavrınız için çok teşekkür ederim. Yoğun çalışma programım nedeniyle gözden kaçırdığım eksiklerim elbette olabilir. Malesef tüm yazar arkadaşlarımızda olduğu gibi yoğun iş temposunda, özellikle aynı konulu çoklu siparişlerde tekrara düşmeler veya birtakım detay gerektiren teknik eksiklikler olabiliyor. Bu nedenle çalışma planımı tekrar gözden geçirerek eksiklerim konusunda çok daha dikkatli olacağımı söylemek isterim. İyi çalışmalar dilerim.

Evdekordizayn
02-08-2021 22:10:10 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: öğretmen yazar özel

Gayet düzenli, teknik konularda sorun olmayan bir içerik teslim aldım. Elinize emeğinize sağlık.

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim


02-08-2021 13:50:26 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Sarraf Beslenme Merkezi Özel (816 kelime)

Ayşe Hanım teknik her detayı ustalıkla yazınızda bulundurduğunuz için çok teşekkür ederim. H2 - H3 başlıkların organizasyonu, ilk cümlede odak kelime bulundurma kuralı, odak kelime oranı ve semantiklerin ustaca ve anlamlı bir şekilde dağılmış olması. Yazınızda hiç değişiklik yapmadan kullanıyor olacağız. Emeğinize sağlık. İçeriklerinizi takip ediyor olacağım.

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim Aysel Hanım, tekrar çalışmak dileğiyle...

evdekorasyonları
11-07-2021 00:22:34 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Ayşe Hanım Özel Sipariş

Emeğinize sağlık kaliteli bir içerikti.

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim.

evdekorasyonları
05-07-2021 19:55:07 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Ayşe Hanım Özel Sipariş

Seo uyumlu içerik ve siteye girişini en iyi şekilde yaptığınız için teşekkür ederiz. Tekrar çalışmak dileği ile.

Yazar Cevabı: Ben teşekkür ederim, memnun kalmanıza sevindim.

semihcannet
05-07-2021 00:10:30 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Makale

Yıllardır bir çok arkadaş ile makale konusunda çalıştım. İlk defa sipariş verdiğim makaleleri kontrol amaçlı değil, keyif aldığım için okuyorum.

Yazar Cevabı: Beğendiğinize çok sevindim Semih Bey. Destekleyici ve motive edici yaklaşımınız için çok teşekkür ederim. Başka işlerde tekrar görüşmek dileğiyle...

evdekorasyonları
21-06-2021 14:41:56 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: en iyi müzik aletleri özel (753 kelime)

İstediğim her detayı, hiç düzeltme gerektirmeden içeriğinize eklemişsiniz. H2 ve H3 kullanımı, semantiklerin dağılımı ve anlatımın akıcılığı çok güzel. Tebrikler..

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.

Evdekordizayn
04-06-2021 13:55:58 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: öğretmen yazar özel

Verilen konuyu geniş bir çerçevede ele alarak farklı yönlerde kaleme alışınız oldukça başarılı. Önceki çalışmalarımızı da baz olarak totalde bir yorum yapacak olursam her aldığım yazıda birkaç adım daha ilerlediğinizi görüyorum. Elinize sağlık.

Yazar Cevabı: Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, tekrar çalışmak dileğiyle...