Yazar Nicki: sena

1

Takipçi

1 / 6

Hazır Makale

0 / 1

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2020-12-11
  • Şehir : -, ankara
  • 100 Kelime Fiyatı : 3,00
  • Son Giriş Tarihi : 2021-07-04 18:42:40

Yazar Hakkında

Merhaba! Ben Sena. Diş hekimliği öğrencisiyim. Makale yazarlığı yapmaya öncelikle kullandığımız malzemeler çok pahalı olduğu için harçlığımı çıkarmak amacı ile başlamıştım. Fakat yazdıkça bu işi yapmayı, bir şeyler üretmeyi ve farklı konular hakkında bilgi sahibi olmayı sevdiğimi fark ettim. Konu hakkında sıkmadan olabildiğince çok bilgi vermesini amaçlıyorum. Bu amaca yönelik olarak yazacağım konu deneyebileceğim bir şey ise deniyor veya hakkında bir gün boyunca detaylı araştırma yapıyor, sitelerde yer verilmemiş bilgileri tespit ediyor, böylece özgün ve ilgi çekici içerikler üretiyorum. Gerektiğinde konuşma samimiyetinde gerektiğinde ise tamamen bilgi verme amaçlı makale içerikleri sunabilirim. Kendimi geliştirmem için yapıcı eleştrilerilieriniz veya beğenilerinizi belirtmeniz beni mutlu eder.

Güzel günler yaşamanız dileğiyle


İlgi Alanları

cilt bakımı güncel haberler sosyal medya diş hekimliği tıp teknoloji bilim ve sanat savunma sporları müzik kadın dünyası sosyoloji psikoloji ve felsefe kitaplar eğitim ve öğretim moda dekorasyon filmler ve diziler burçlar


Yazar Yorumları (2)

vuraul
27-12-2020 23:52:26 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Twitter Bloke Kaldırma Nasıl Yapılır?

Gerçekten çok iyiydi. Anlatım ve doğru bilgiler ile birlikte 10 üzerinden 10 puan veriyorum

Yazar Cevabı: Beğenmenize sevindim, yorumunuz ve puanınız benim için çok kıymetli. Teşekkür ederim.

HediyeniYolla
25-12-2020 16:01:37 - Verilen puan: 3

Makale Başlığı: Küstüm Otu Nedir (457 kelime)

Seo uyumu sıfır ne yazık ki anlatımınız ve detaylandırmanız için teşekkürler. Ancak bu fiyata sıfır seo olduğu için düşük puan vermek de olmaz ondan dolayı 3. Elinize sağlık.

Yazar Cevabı: Teşekkür ederim. Satın aldığınız makale yazdığım ilk makaleydi, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yorumunuz ve objektif değerlendirmeniz çok mutlu etti.