Yazar Nicki: mertyurtseven

0

Takipçi

0 / 4

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2020-11-02
  • Şehir : Nilüfer, Bursa
  • 100 Kelime Fiyatı : 3,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-03-03 20:49:58

Yazar Hakkında

Merhaba, ben Mert. Günlük sorumluluklarımı ve hobilerimi tamamladıktan sonra arta kalan vaktimi bilgisayar karşısında ilgimi çeken konuları derinlemesine araştırmaktan haz alıyorum. Kendini tamamen kişisel gelişime adamış, rekabeti seven ve her işte en iyisi olmayı ilke edinmiş bir gencim. Hobi olarak edindiğim bu bilgi birikimi ile hem sizlere katkı sağlayıp hem de bu işten ek gelir sağlamak adına seo uyumlu makale yazarlığı eğitimlerimi tamamlayıp kendimi bu iş için hazır hissettiğimde uzun araştırmalarım sonucu benzeri sitelerin arasından sıyrılıp bende çekim uyandırmayı başarabilmiş makaleyaz.net yazar ekibine katılarak kendimi bu alanda geliştirip işimde en iyisi olmaya karar verdim. Hızlı öğrenirim. Geri bildirimleriniz ile bu sürecin daha da hızlanacağını düşünüyorum.

Makaleyaz.net yazar ekibi şimdiden söylüyorum sizler için çok zorlu bir rakip olacağım..

Semantik içeriğe sahip yüzde yüz özgün makalelerimi yazım ve noktalama kurallarına uyarak, uygun anahtar kelimeler ile sizleri memnun edecek seo uyumlu makaleler sunacağıma emin olabilirsiniz.

⇝ SEO Uyumlu Makale Hizmetinin Detayları;

  • Makaleler akıcı ve kullanıcı odaklı şekilde hazırlanır.
  • Makale içerisinde SEO kuralları doğrultusunda alt başlıklar kullanılır.
  • Konunun uygunluğuna göre içerik maddeler haline getirilir.
  • Makaleler telifsiz görseller ile zenginleştirilir.

Satın alma işlemini gerçekleştirdiğiniz makalelerim hakkında geri bildirimleriniz kendimi geliştirmem adına benim için önem arz etmektedir.


İlgi Alanları

Vücut geliştirme - fitness Kişisel gelişim Video oyun Teknoloji Psikoloji İletişim sanatı Sinema Dark Nlp Kadın - Erkek ilişkileri Manipulasyon teknikleri Lucid Dream


Yazar Yorumları (1)

Fikir_SİZ_de
01-02-2021 21:03:00 - Verilen puan: 3

Makale Başlığı: Kaliteli uyku için 5 değerli ipucu (643 kelime)

SEO uyumlu makale yazımı konusunda oldukça eksikleriniz var. Yazım düzeni ve anlatım diliniz iyi fakat bu eksiklerinizi tamamlamadığınız sürece seo uyumlu bir makale yazamazsınız. SEO uyumlu makale için rastgele seçmiş olduğunuz anahtar kelimeleri bold yapmak tek başına yeterli olmuyor maalesef. Emeğinize sağlık diyerek kısaca hatalarınızdan bahsedeyim: *Gereksiz virgül kullanımı imla hataları oluşturuyor. *Paragraflarınız olması gerekenden uzun. *anahtar kelime seçimleri rastgele * odak anahtar kelime kullanımı yok. * liste içerik hazırlama kuralları eksik. veeee son olarak makalenizde 5 öneri demişsiniz ancak 6 öneri sunmuşsunuz. makalenizi yazarken uyacağınız belirli kurallar var ama bunun dışında da makalenizi satışa koymadan önce mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Ancak gelecek vaat eden bir yazar olabilirsiniz. Yeter ki kendinizi yetiştirmek isteyin. Peki, kendinizi makale yazarlığı hususunda geliştirmeye açık biri misiniz?