Yazar Nicki: Mavi Avcısı

2

Takipçi

0 / 20

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2020-10-11
  • Şehir : Efeler, Aydın
  • 100 Kelime Fiyatı : 4,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-02-01 00:26:09

Yazar Hakkında

Merhabalar ben Tuğçe. İlkokuldan beri hayalim hep yazmaktı. Önce hayal kurmayı, sonra adım adım bu hayallere nereden ulaşacağımı öğrendim. Sevmeyi, umudu ve bunlara dair ne varsa hepsini yazmak istedim. Mavileri avlamayı meslek edindim kendime. Okudum da bol bol. Bir şeyi gerçekten çok istediğimizde tüm evren olması için yardım edermiş, ben de yazmak için birçok fırsat buldum. Burası da o fırsatlardan birisi. Marmara Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdim. Son yılımda Formasyon eğitimimi de alarak öğretmen olma hakkı da kazandım. Halihazırda Kadran Dergi'de de editörlük, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde de Halk Bilimi alanında yüksek lisans yapmaktayım. Yazmak, üretmek, tavsiye vermek vs hepsine çok ihtiyacımız var. Bulduğum bu fırsatı da elimden gelen en iyi şekilde değerlendirmek için uğraşacağım. Çünkü mavileri kendim için değil ulaştırabileceğim herkese dağıtmak için avlıyorum.


İlgi Alanları

Edebiyat Sinema Müzik Kitap Eğitim Kişisel Gelişim Görsel Sanatlar Doğa


Yazar Yorumları (2)


29-03-2021 21:39:18 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Anadolu Rock ve Anadolu Rock Sanatçıları (1027 kelime)

Gerçekten de çok keyifli bir makale hazırlamışsınız. Siz yazarken bizlerde okurken büyük keyif aldık. Sadece odak anahtar kelime seçiminiz hatalı olmuş, orada ufak bir düzenleme yapmamız yeterli oldu. Yazınızı https://www.beyruni.com/anadolu-rock-sanatcilari/ adresinden okuyabilirsiniz. Teşekkürler

Yazar Cevabı: Beğenmenize çok sevindim benim için çok özel bir dosya oldu gerçekten, kıymetini bilen birilerinin almasına da çok sevindim. Yapıcı yorumlarınız için ayrıca çok teşekkür ederim dikkate alacağım :))

Yeni Döngü
22-11-2020 22:20:04 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Bollywooddan 7 En İyi Öğretmen Filmleri (868 kelime)

Mükemmel .Emeğinize Sağlık

Yazar Cevabı: teşekkür ederim :)