Yazar Nicki: Cocumyous

2

Takipçi

0 / 8

Hazır Makale

0 / 1

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2019-10-19
  • Şehir : Sarıyer, İstanbul
  • 100 Kelime Fiyatı : 1,50
  • Son Giriş Tarihi : 2023-03-28 22:56:51

Yazar Hakkında

Üniversite öğrencisiyim, İngilizce iktisat okumaktayım. Küçük yaşlardan beri yazar, çizer, söyler, insanlara hitap ederim. Hangi alanda olursa olsun bilmediğimi öğrenmeyi, öğrendiğimi aktarmayı severim. Daha çok edebi, kişinin kendi yorumunu gerektiren yazılar yazsam da, araştırmayı ve öğrenmeyi seven kişiliğim ile yazmaya olan tutkum birleşince ortaya güzel makaleler çıkacağına inanıyorum. Bu siteyi kendimi test etmek için kullanmaya karar verdim. Acaba kendi kendime,hobi olarak yaptığım bu işte sadece bir amatör olarak mı kalacağım yoksa bu iş ilerde bana maddi yönden de profesyonel bir kapı aralayabilir mi bunu merak ediyorum. Bu yüzden her türlü eleştirinize açığım. Eksiklerimi görmeden tamamlayamam, eleştiri almadan eksiklerimi göremem. Makalelerimi satın aldıktan sonra memnun kalıp kalmadığınızı yorum olarak belirtmeniz beni mutlu edecektir. Ayrıca sorumluluk aldığım her hangi bir işte, yapabileceğimin en iyisini yapmadan bırakmam. Üstünkörü, başta savma iş yapmayı kendime yakıştırmam. Sonuna kadar sabırla okuduysanız teşekkür ederim :)


İlgi Alanları

Tarih din sanat siyaset edebiyat müzik psikoloji teknoloji ekonomi sağlık eğitim spor astroloji doğa


Yazar Yorumları (2)

Mustafa Çinkılınç
29-06-2022 17:11:38 - Verilen puan: 3

Makale Başlığı: PEYGAMBERİMİZİN SALGIN HASTALIKLARA KARŞI TUTUMU (514 kelime)

Seo Kurallarına ve Özgünlüğe dikkat etmeniz gerekiyor.

Fikir_SİZ_de
29-10-2019 21:43:36 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Mandela Etkisi

İstemiş olduğum gibi alt başlıklar halinde yazılmış ve örneklemelerde resimler eklenmiş.Çok güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık

Yazar Cevabı: Sitedeki ilk iş deneyimim olduğu için memnuniyetiniz çok önemliydi. Memnun kalmanıza sevindim, ne mutlu bana :)