Yazar Nicki: Yazar Anne

0

Takipçi

0 / 5

Hazır Makale

0 / 1

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2019-10-15
  • Şehir : Çorlu, Tekirdağ
  • 100 Kelime Fiyatı : 3,00

Yazar Hakkında

Modelistlik mesleğimi, 10 yıl sonra annelik sebebiyle sonlandırdım. Oğlum için eğitim araştırmaları yaparken blockchain videoları ilgimi çekti. Dijital Çağda ebeveynlerin de hazır olması gerektiğini öğrendiğim andan itibaren kişisel gelişimim için araştırmalar yapmaya başladım.İstanbul İşletme Enstitisünü keşfettim. Online eğitim imkanı sayesinde ilk önce Blog Yazarlığı ile Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri eğitimlerini aldım. Ardından İçerik Editörlüğü, Yaratıcı Yazarlık ve WordPress Eğitimlerine katıldım. Son olarak Google ADS, Facebook ve Instagram Reklamcılığı, Sosyal Medya Uzmanlığı, Dijital Pazarlama eğitimlerini bitirdim. Eğitim haberlerini izlemeyi seviyorum. Bir öğrenci gibi kalem, defter kullanmak ve yazmak asıl olan BENi anlatıyor. Eğitimler sonrası içerik yazarlığına başladım ve İçerik yazarlığı benim için meslek olarak devam edecek. ** Blog, haber, kategori ve ürün açıklaması alanlarında içerikler yazıyorum. Ayrıca İngilizce çeviri gerektiren haber içerikleri de yazmaya devam ediyorum.


İlgi Alanları

Moda Tasarım Anne-Çocuk Kişisel Gelişim Çocuk Eğitimi Psikoloji Sağlık Yemek Tarifleri Kültür&Sanat Resim Müzik Tiyatro Bilim ve Teknoloji Kripto Para Spor


Yazar Yorumları (1)


23-10-2019 01:21:30 - Verilen puan: 4

Sipariş Başlığı: Türkiyede Suriyeli Sığınmacıların Sosyal Hayatta Etkileri

Suriyeli sığınmacılarla ilgili aylık ödenen ücret muğlak bir konu. Miktarın o kadar olmadığı söyleniyor. Onun dışında yazı değerlendirme güzeldi. Cümleler 5-7 kelimeyi geçmezse seoda daha yüksek puan alır. Teşekkür ederim elinize sağlık.

Yazar Cevabı: Öneriniz benim için çok değerli. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.