Yazar Nicki: Salacak Sahili

0

Takipçi

2 / 0

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2022-09-01
  • Şehir : SARIYER, İSTANBUL
  • 100 Kelime Fiyatı : 7,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-02-09 22:01:52

Yazar Hakkında

Salacak Sahili kimdir? diye başlamak adettendir. 

Klasik olacak belki ama böyle girişleri severiz. 1976 yılında Ankara doğdum. 2012 senesinde İstanbul'u yaşayan, nefes alan bir kadın olduğu ve tarihin yaşayan efsanesi olması nedeniyle geldim. İlk nedenim bu, ikinci nedenim ise işdi. Ben eskinin bankacısı şimdinin FinTek sektörün de Uyum görevlisiyim. Uyumcular, 5549 sayılı kanun çerçevesinde yükümlü olan kuruluşlar mevzuata uygun hale getirirler. Çok daha karmaşık ama daha fazla detaya gerek yok. 2010 senesinden beri yazıyorum. Her konu neredeyse ilgimi çeker, meraklı ve araştırmayı seven, bilgiye aç biri olarak tanımlıyorum kendimi. Yazılarımı daha profesyonel bir alana taşımam gerektiğini düşündüğüm için İçerik Uzmanlığı eğitimi ve SEO uyum lu makale yazarlığı eğitimi aldım. İçeriklerimin özgün olması benim için çok önemli ve tabiki Google için de çok önemli. Google Trend ve Google Ads arkadaşlarım gibi oldu diyebilirim. Öğrenecek çok şey var hayatmızda. 

Merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz noktalarda iletişim bölümünden mesaj atabilirsiniz. Görselli talepleriniz olması noktasında destek olurum.

Özgün yazılar yazmayı da seviyorum. Onun için seyahat üzerine bir blog açtım. Blogumun girişinde aşağıda yer alan kendime ait özgün yazımı ekledim. 

" Aklınızda kalmasın, ruhunuza yansıtın" 

 Herşey gönlünüzce olsun.

 

 


İlgi Alanları

Ekonomi Finans Sağlık Seyahat Tatil Sektörel içerikler Edebiyat Kültür Sanat Aile Nasıl Gidilir? Nasıl Yapılır? Astroloji Film Dizi Tanıtım Yazıları Meta açıklaması FinTek Kripto Yemek Tarifleri ilgi alanlarımdır.


Yazar Yorumları (0)


Henüz yazar hakkında yorum yapılmamıştır.Aktif olmayan yazarlara sipariş vermeyiniz!