Yazar Nicki: Lotus

2

Takipçi

2 / 0

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2022-07-25
  • Şehir : Gölbaşı, Ankara
  • 100 Kelime Fiyatı : 4,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-06-21 00:28:13

Yazar Hakkında

Felsefe ve Çocuk Gelişimi lisans programlarından mezunum. Etkili Anlatım, Beden Dili, İkna Kabiliyeti, Liderlik, Motivasyon ve Verimli Çalışma Yöntemleri,İnsanları Etkileme ve İkna Etme Sanatı, Profesyonel ve Sosyal Hayatta İlişki Yönetimi alanlarında eğitimler aldım. Çocuk Gelişimi bölümünüyle ilişkili aile içi iletişim ve bağlanma, çocuk odaklı aile danışmanlığı, yaratıcı drama, çocuk yogası, nefes terapisi, masal terapisi, oyun terapisi, disleksi, çocuk resimleri analizi konularında donanımlıyım. Çocuklar için masallar yazarak hayal gücümü, yetişkinler için kişsel gelişim yazıları yazarak benliğimi geliştiriyorum. Hayatın içinde var olan maddesel tüm güzellikler gibi maddesel hayatın ötesini irdeleyen spiritüalizm hakkında derin yazılar yazabilirim. Sosyallik ve eğlence barındıran her alanda ilgi çekici, merak uyandıran, enerji veren, akıcı yazılar yazmak isteğim üzerine fırsat ararken bu platformu keşfetmek bana heyecan verdi. Farklı ve nitelikli yazılarımla birlikte kilitli kapıları açacağımıza inanıyorum.

Talepte bulunduğunuz makale için beklentilerinizi detaylı bir şekilde bildirmeniz halinde arzuladığınız çalışmanın karşılığını özveriyle alabilirsiniz. Araştırmayı ve yazmayı sevdiğim için özenli çalışmaktayım. Yazılarım net ve anlaşılırdır. Okuyucu sıkılmadan aradığını bulur, kaliteli yazılarım sayesinde hedef kitleniz alternatif aramaz. Çeşitli konularda taleplerinize uygun nitelikli makaleler yazabilirim. Birlikte güzel çalılmalara imza atmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.


İlgi Alanları

Felsefe Astroloji Kişisel Gelişim Meditasyon Sanat Fotoğrafçılık Yemek Yapmak Dans Spiritüalizm Çocuk Gelişimi Yoga Gönüllü Çalışmalar Yazı yazmak Seyahat Sosyal Destek Çalışmaları.


Yazar Yorumları (0)


Henüz yazar hakkında yorum yapılmamıştır.Aktif olmayan yazarlara sipariş vermeyiniz!