Özel Ekip Üyesi
Yazar Nicki: İremlivya

5

Takipçi

21 / 65

Hazır Makale

0 / 68

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2022-02-05
  • Şehir : BAŞİSKELE, KOCAELİ
  • 100 Kelime Fiyatı : 10,00
  • Son Giriş Tarihi : 2024-03-20 21:51:06
  • Ceza Puanı : 1

Yazar Hakkında

Merhaba, uzun zamandır içerik üreticiliği konusunda sahip olduğum tecrübe ve bilgilerle kaliteli makaleler yazmaktayım. Makalenin kalitesi, anahtar kelimenin doğru kullanımı ve başlıkların semantik bir şekilde seçilmesi konusunda yeterli deneyime sahibim. Burada sizlerin sahip olduğu web sitelerine özgün SEO uyumlu makaleler yazmak için varım. Her konuda makale yazabilirim ancak sağlık, güzellik, kadınca ve diğer genel bilgi verici konularda daha iyiyim.

4 yıldır makale yazarlığı ve editörlük yapmaktayım. Aynı zamanda kendi müşterilerime yazmış olduğum makaleleri Wordpress paneline eklemekteyim. Yoast SEO hakkında tecrübeliyim. Yazmakta olduğum tüm makalelerde anahtar kelime araştırması yapmakta ve seo kriterlerine göre uygun sayıda anahtar kullanmaktayım. Makale siparişleriniz doğrultusunda sizin için de en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. 


İlgi Alanları

Kitap okumak gezmek müzik dinlemek ve sevdiğim konularda yazı yazmak


Yazar Yorumları (13)

Mustafa Çinkılınç
18-12-2023 11:40:46 - Verilen puan: 1

Sipariş Başlığı: Avalanche Nedir ile ilgili detaylı bir makale.

İçerikte yapay zekadan destek alınmıştı ve bazı verilen bilgiler yanlıştı yüksek ihtimal yapay zeka yanlış yazmıştı ve sizde bunu fark etmediğiniz için direkt olarak bana ilettiniz. Sipariş açıklamasında özellikle yapay zeka kullanımı istemiyorum diye belirmiştim, Sizden almış olduğum 2 siparişte de aynı hata mevcut. Neyse teşekkürler.

Yazar Cevabı: https://www.binance.com/tr/price/avalanche https://www.bitlo.com/rehber/avalanche-hesaplama-araci https://www.coingecko.com/tr/coins/avalanche#:~:text=Avalanche20(AVAX)20fiyatC4B120nasC4B1l20hesaplanC4B1yor,hakkC4B1nda20daha20fazla20bilgi20edinin. içeriklerimde asla yapay zeka kullanmıyorum bilip bilmeden insanların günahına girip puan kırmaya ne hakkınız var? gecenin saat birinde oturdum bebeğimi uyuturken bir yandan yazıları yetiştirmeye uğraştım kaynak aldığım siteler de yukarıda gösterdiğim şekilde inanmıyorsanız girip bakın. ama lütfen bir daha anlamadan dinlemeden insanların günahını alıp üzerlerinde olumsuz etki bırakmayın.

Mustafa Çinkılınç
18-12-2023 11:16:52 - Verilen puan: 1

Sipariş Başlığı: Hisse Senedir Nedir ile ilgili detaylı bir makale

İçerikte yapay zekadan destek alınmıştı ve bazı verilen bilgiler yanlıştı yüksek ihtimal yapay zeka yanlış yazmıştı ve sizde bunu fark etmediğiniz için direkt olarak bana ilettiniz. Sipariş açıklamasında özellikle yapay zeka kullanımı istemiyorum diye belirmiştim, Sizden almış olduğum 2 siparişte de aynı hata mevcut. Neyse teşekkürler.

Yazar Cevabı: https://www.getmidas.com/midas-akademi/hisse-senedi-nedir/ https://www.alnusyatirim.com/hisse-senedi-nedir https://tr.wikipedia.org/wiki/Hisse_senedi hisse senedi için de aynı şekilde bu linklerden bilgi alarak yazdım bunda da hiçbir şekilde yapay zeka bulunmuyor!!!!!

Mustafa Çinkılınç
13-12-2023 01:49:31 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: Dekorasyonda Beton Mumların Önemi (494 kelime)

Teşekkürler.

Mustafa Çinkılınç
13-12-2023 01:46:38 - Verilen puan: 4

Makale Başlığı: Instagram Başkasının Gönderisini Paylaşma (685 kelime)

Teşekkürler.

Mustafa Çinkılınç
14-05-2023 09:11:59 - Verilen puan: 4

Makale Başlığı: E- Devlet Üzerinden Seçmen Kağıdı Sorgulama (703 kelime)

Teşekkürler.

Yazar Cevabı: Ben teşekkür ederim

Faikyilmaz
03-10-2022 22:07:51 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: eczanede satılan kilo aldırıcı ilaçlar hakkında içerik

Teşekkürler...

Yazar Cevabı: ben teşekkür ederim :)

Fikir_SİZ_de
17-03-2022 23:23:58 - Verilen puan: 4

Makale Başlığı: Fikirsiz Özel (616 kelime)

Öncelikle emeğinize sağlık. Yazınızı teknik açıdan değerlendirmek istemiyorum. Çünkü teknik seo yu yakalamak adına yazınızda akıcılığı kaybetmişsiniz. cümleleriniz çok kısa. Yazınız da cümleler kesik kesik geldiği için akıcılığını yitiriyor. Bu nedenle bazı yerlerde ne yazacağınızı bulamadığınız için tekrara düşüyorsunuz. İkinci dikkatimi çeken hususta alt başlık yapılandırması. Semantik seçimi yaparken birbirine yakın önerileri yazının farklı yerlerinde ayrı başlıklar olarak kullanamazsınız. ikisi de aynı şeyi anlatıyor sonuçta. Birini başlıkta diğerini de paragraf içerisinde kullanabilirsiniz.

ozanc
11-03-2022 18:41:13 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: İrem hanım

İrem hanım a 2. Siparişimiz her zaman ki gibi hızlı ve özenli yazmış . teşekkür ederiz :)

Yazar Cevabı: Ben teşekkür ederim Ozan bey memnun kalmanıza sevindim:)

morlevha
01-03-2022 16:43:24 - Verilen puan: 2

Makale Başlığı: Morlevha Özel Kategori (810 kelime)

Semantik değil. Seo kırıntısı dahi yok. Anahtar kelime nerede kullanılmış belli değil. Anahtar kelime nedir belli değil. Paragraflar 50 kelimenin çok üzerinde. Her başlık altında resim eklenmemiş ki bunu belirterek iş havuzuna sipariş verildi. Ekipten olmanız gerekçesiyle ücreti çok görmedim ancak bu işe 5Tl çok, yazılacak daha çok şey var ancak anlatım diline 2. yıldızı verdim.

Yazar Cevabı: Yorumunuzu dikkate alacağım teşekkürler

Ekolojik Köy
23-02-2022 14:08:28 - Verilen puan: 2

Makale Başlığı: Akrep Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır? (611 kelime)

Özel ekip ibaresini görüp aldım. Fiyat 5 TL zaten kafadan iyidir dedim.2. defa çöp yazı çıktı! Yazınıza ait görsel linkleri https://r.resimlink.com/tRCLUJ5d.jpg https://r.resimlink.com/tirdf.jpg Yazı başlığı ile içerik başlığı alakasız resimlerde görebilirsiniz. Akrep burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır deyip anlatmak başka, akrep burcu nasıl fizikteki kadınlardan hoşlanır demek başka... Eğer fiziken ele alacaksanız konuyu ne diye devamında genel huyuna suyuna giriyorsunuz... SEO kısmına gelelim... H1 başlık resımdeki gibidir seçim yok. Anahtar kelime yoğunluğu 3 üzeridir. Yardımcı anahtar ya da semantikler kullanılmamıştır. Şimdi ben ne diye verdim bu 5 TL yi onu merak ediyorum? Yani anlatmışsınız yorumunuz iyi eyvallah ama SEO uyumlu yazılarda anlatım tek başına yetmez, yetse düz deneme olurdu... Lütfen daha dikkat!

Yazar Cevabı: Konuyu genel olarak ele almak istedim, yine de yorumunuzu dikkate alacağım teşekkürler