Yazar Nicki: ecmelaziz

1

Takipçi

0 / 12

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-12-07
  • Şehir : Arnavutköy, İstanbul
  • 100 Kelime Fiyatı : 2,00
  • Son Giriş Tarihi : 2022-01-12 11:52:06

Yazar Hakkında

Merhabalar;

Ben Ecmel Aziz, Mayıs, 1990 doğumluyum. Çocukluluğumdan başlayıp size uzun uzun hikaye anlatmayacağım. 2007 yılında Veteriner Hekimliği, 2013 yılında ise Bilgisayar Mühendisliği okumak için iki defa üniversiteye gitmeme rağmen iki bölümü de yarıda bırakmış birisiyim. Bunu yapmamın tabii ki kendimce sebepleri var ama onları burada paylaşmamın lüzumu yok. 2010'lu yıllarda başladığım yazarlık serüvenime ise dönem dönem devam etmekteyim. Okumayı ve yazmayı hayat düsturu edinmiş birisi olarak dönem dönem bu yeteneğimi aç karnımı doyurmak amacıyla kullanıyorum. 

Ara sıra yazdığım bir blogum ve bir dönem başlayıp devam ettirdiğim kurgu hikayelerim var. Okumayı ve araştırmayı seven birisiyim. Yazmak istediğim konularda öncelikle saatlerce araştırma yapar konuya tam hakim olduktan sonra klavyenin başına otururum. Bilgi ve fikir sahibi olmadığım konularda yazı yazmam. Kopyala yapıştır makalelerden sözcük değişimleriyle özgün diye sunulan içerikler üretmem. Yazdığım her şey benim beynimin ürünüdür ve benzersizdir. Yabancı dilimin iyi olması sebebiyle İngilizce sitelerden çeviriler yapabilirim. Özellikle güncel teknoloji, dünya gündemi ve sinema haberleri gibi konularda Türk siteler yerine yabancı siteleri kaynak olarak kullanmaktayım. 

 

Fiyat olarak şu an için kelime başı 0,02 TL yani 100 kelime 2 TL olarak ücret belirledim. Fiyatı yüksek olarak bulabilirsiniz, buna diyecek bir lafım yok. Her işin bir hakkı var ben de emeğimin hakkı olarak bu rakamı uygun buldum. 1000 kelimelik bir makale için yaklaşık 5 ile 6 saat zaman harcıyorum ve ortaya %100 özgün bir ürün çıkarıyorum. Bu emeğime karşılık olarak da istediğim ücret gayet makul hatta düşük olarak görülebilir. Sizde makul bir ücret karşılığında birinci sınıf bir hizmet almak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz. 


İlgi Alanları

Okumak izlemek yazmak


Yazar Yorumları (1)

ECTOOR
29-12-2021 16:16:10 - Verilen puan: 4

Makale Başlığı: Elon Musk, Dogecoin İle Tesla Ürünleri Alınabileceğini Duyurdu (186 kelime)

okunabilirlik kısmında biraz daha çalışılmış olsa iyi olabilirdi, onun haricinde bir problem yok.