Yazar Nicki: RakunSEO

42

Takipçi

2 / 1135

Hazır Makale

0 / 24

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2019-02-15
  • Şehir : Ankara, Ankara
  • 100 Kelime Fiyatı : 8,00
  • Son Giriş Tarihi : 2024-03-15 11:00:19

Yazar Hakkında

SEO Uyumlu Özgün İçerikler

Merhaba, Güncel İçerik yazar profilime hoş geldiniz! Profilim içerisinde yer alan içerikler SEO uyumlu ve tamamen özgündür. İçeriklerimi semantik ve LSI uyumlu olarak hazırlamaktayım.

Anahtar kelime seçimine oldukça önem vermekteyim. Bir konu hakkında içerik üretiminden önce söz konusu alanda yer alan rakipleri analiz eder ve hepsinden daha iyi bir içerik ortaya çıkartırım. Kişisel olarak bir blog sitesine sahibim. Söz konusu sitem içerisinde yer alan içerikler Google da sürekli olarak üst sıralarda yer almakta.

Hemen çıkma oranını düşürmeyi ve neden, sonuç alanları içerisinde içerik üretmeyi hedeflemekteyim. Ürettiğim içerikler ile sitenize kalite katabilir ayrıcalıklar yakalayabilirsiniz.

Evergreen İçerikler ile Sürekli Kitle Akışını Yakalayın!

Profilimde yer alan içerikler tamamı günceldir bunun yanı sıra Evergreen içerikler de yer almaktadır. Evergreen içerikler her zaman ziyaretçi çekebilecek içeriklerdir.

Her zaman taze kalmayı başaracak olan bu içerikleri Google da oldukça sevmektedir. Söz konusu içerikler ile üst sıralara çıktıktan sonra pasif şekilde gelecek olan ziyaretlerin tadını çıkartma fırsatınız bulunmakta.

Doğru İçerik Başarının Tek Anahtarı

Doğru içerik ile başarıya giden kapıyı açabilirsiniz. Başarının kapısı aslında sanıldığı kadar zor açılmıyor. Başarı için atacağınız adımları doğru ve planlı şekilde atmalısınız. Profilimde yer alan içerikler atacağınız her adımda yanınızda olacaktır.

Tanıtım yazısı, Güncel teknoloji haberleri, Kadın dünyası, Nasıl yapılır, Finans ve pek çok kategoride ürettiğim içerikler ile söz konusu başarı anahtarını elde edebilirsiniz.

Hazır içerikler kısmında yer alamayan makaleleri adıma özel sipariş oluşturarak talep edebilirsiniz, bu işlem öncesinde profilimde bulunan özel mesaj alanından benimle iletişime geçebilirsiniz.*

Yeni Özel Hizmet! - Youtube SEO Hizmeti!

Youtube üzerinde izlenmek, abone elde etmek aslında düşündüğünzüden daha kolay. Bunu elde edebilmek için bu alanda tecrübesi olan birisi ile çalışmanız yeterli olacaktır. Profil yorumlarım ve yaptığım satışın oranınını da göz önünde bulundurarak SEO konusunda ne kadar ciddi çalıştığımı anlayabilirsiniz. Youtube alanında da kendimi geliştiriyor, kendi kanalımda da gelişimlerim için SEO çalışmaları yapıyorum.

Bir Youtube kanalınız var ve SEO ayarları yapılması gerekiyor. Video başlıklarının düzenlenmesi gerekiyor, açıklamasının, kanal etiketinin ve video etiketinin düzenlenmesi mi gerekiyor? Youtube SEO hizmeti satın alarak kanalınızı kısa bir süre içinde yükseltebilir, hacim kazanmasına yardımcı olabilirsiniz

Rakiplerinizin analizlerini yaparak videolarınıza SEO hizmeti sunar. Etkiketlerde hacim kazanmanızın sağlarım. Detaylı bilgi ve sipariş oluşturmak için lütfen makaleyaz.net profilim üzerinden benimle iletişime geçin.

Youtube SEO Paketlerim

  • Video Optimizasyon 150TL: Yükleyeceğiniz bir videonun rakip analizini yapar. Doğru anahtar kelimeleri bulur İlgi çekici ve doğru başlık seçimi yapar, açıklama alanına SEO uyumlu, arama kaynaklı trafik getirecek metinler hazırlarım.
  • Genel Kanal Optimizasyonu 400TL: Kanalınızın genel bir SEO kontrolünü sağlarım. Eksik olan SEO ayarlamalarını yapar. Aramalarda hacim kazanabileceği şekilde yeniden düzenlerim. Rakip kanallarınızın analizini yapar ve kanalınızın aramalarda onlardan daha üst sıralarda bulunmasını sağlarım. Bu paket içinde ekstra olarak iki Video Optimizasyon hizmeti bulunmakta.
  • Grafik ve Kanal Optimizasyonu 1500TL: Bu paket içeriğinde üç video optimizasyon paketi, bir Genel kanal optimizasyonu paketi bulunurken toplam olarak yüklenecek olan 5 Videonuzun kapak fotoğrafı tıklama oranı göz önünde bulundurularak tasarlanır ve teslim edilir.

Ek paketler için özel mesaj ile makaleyaz.net üzerinden iletişime geçiniz.

Siperişler makaleyaz.net özel sipariş oluşturma alanı üzerinden alınacak ve iş sonunda ödeme alınacaktır. Ücretleri dış kaynaktan almadığım gibi makaleyaz.net'in güvenilir özel makale hizmeti sistemi üzerinden de SEO hizmeti elde edebileceksiniz.

 


İlgi Alanları

Teknoloji Sağlık Sektörel Güncel Tanıtım Yazısı İnternet Teknolojileri Liste İçerik Nasıl Yapılır? Nedir? Kimdir?


Yazar Yorumları (123)

Mustafa Çinkılınç
07-01-2024 13:18:05 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Katılım Endeksi Nedir?

Teşekkürler.

Mustafa Çinkılınç
07-01-2024 12:28:41 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Halka Arz Nedir? Şirketler Neden Halka Arz Olur?

Teşekkürler.

Mustafa Çinkılınç
07-01-2024 10:28:47 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Yatırım Fonu Nedir, Nasıl Alınır?

Teşekkürler.

Mustafa Çinkılınç
28-12-2023 05:14:04 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: İnternetten Dolar Kazanmak

Çok teşekkürler tek kelimeyle muhteşem.

Mustafa Çinkılınç
28-12-2023 01:28:05 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Şeker Oyunu ile Para Kazanma

Yasal olarak yazılmış 4/4lük makale. 6 yıldız olsa verebilirim :D Teşekkür ederim.

Yazar Cevabı: Beğenmiş olmanıza çok sevindim sizinle çalışmak bir zevkti. Teşekkür ediyorum^^

Mustafa Çinkılınç
27-12-2023 23:01:08 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Anket Doldurarak Para Kazanmak

Teşekkür ediyorum.

Mustafa Çinkılınç
27-12-2023 22:09:09 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Yürüyerek Para Kazanma

Gayet güzel bir makaleydi teşekkürler.

Mustafa Çinkılınç
27-12-2023 20:38:45 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Kwai Para Kazanma

Teşekkürler.

Mustafa Çinkılınç
27-12-2023 19:53:01 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Makale Yazarak Para Kazanma

Efsane bir makale olmuş çok teşekkürler :)

Mustafa Çinkılınç
26-12-2023 18:21:04 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Freelance Çalışarak Para Kazanma Yolları

Teşekkür ediyorum.