Yazar Nicki: dimple

4

Takipçi

0 / 55

Hazır Makale

0 / 0

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-03-20
  • Şehir : darıca, kocaeli
  • 100 Kelime Fiyatı : 7,00
  • Son Giriş Tarihi : 2023-02-01 16:35:09

Yazar Hakkında

Gamze ÖZEL AYGÜL  Kimdir
Lisans eğitimimi KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI ve Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Bölümü'nde tamamladım.Orta seviyede Fransızca, İleri seviyede İngilizce biliyorum.10 yıl İngilizce öğretmenliği yaptıktan sonra, çalışma hayatıma bir süre ara vermiş vw yazmaya odaklanmış bulunmaktayım.  Yabancı dil okumuş ve yıllarca öğretmiş biri olarak pek çok konu hakkında bilgi sahibi olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Araştıran sorgulayan, hitap gücü yüksek biriyim. 2020 Mayıs ayından beri, SEO kurallarına uygun içerik yazıyorum. Şu anda SEO kurallarına uygun, Semantik yapıya sahip içerik genel ya da liste içerikler yazabilirim.

İçerik Yazarlığı Deneyimim
Türkçe içeriği yazarlığı konusunda sağlık,turizm, çiçek bakımı, kahve, eğitim ve yabancı dil eğitimine kadar pek çok konuda yazılar yazdım. Yazmaya da devam ediyorum. İşi teslim etme noktasında çok titiz olduğumu söyleyebilirim. Aldığım işin termin tarihi benim için çok önemlidir. Dolayısı ile zamanlama konusunda hassas davranırım. 

Tüm Türkçe içeriklerimde aşağıdaki özelliklerin bulunacağından emin olabilirsiniz.

SEO uyumlu
%100 Özgün
Türkçe yazım kurallarına uygun
Açık, net, anlaşılır ve detaylı anlatım
Görsel (pixabay,pexels)


İngilizce Makale Yazarlığı 
Anadilim kadar hakim olduğum İngilizce'de içerik üretirken çok keyif alıyorum. İngilizce içerik üretirken, anahtar kelimeler ve semantik çalışmalarını ABD'yi odak alarak yürütüyorum. Eğer bu konuda farklı beklentiniz varsa, mutlaka belirtmenizi rica ederim. 

Tüm İngilizce içeriklerimde aşağıdaki özelliklerin bulunacağından emin olabilirsiniz.

SEO uyumlu
%100 Özgün
İngilizce yazım kurallarına uygun
Açık, net, anlaşılır ve detaylı anlatım
Görsel (Pixabay, pexels)


İlgi Alanları

EĞİTİM SAĞLIK EDEBİYAT SİNEMA DİYET ÇOCUK BAKIMI GEZİ OKUMA YAZMA TURİZM ÇİÇEK BAKIMI KAHVE BESLENME YEMEK TARİFİ BEBEK BESLENMESİ SİNEMA TİYATRO KİTAP DİZİ MÜZİK


Yazar Yorumları (2)


28-09-2021 14:46:11 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: AYSEL HANIMA ÖZEL THE BEST KETO COFFEE PROTEIN SHAKE RECIPE (341 kelime)

Gamze Hanım, yine çok kaliteli bir içerik teslim etmişsiniz. Ellerinize emeğinize sağlık. İçeriklerinizi takip ediyor olacağım.

Yazar Cevabı: Çok teşekkürler:)


24-05-2021 17:32:04 - Verilen puan: 5

Makale Başlığı: AYSEL HANIMA ÖZEL strong coffee company (599 kelime)

Her gün başarısına başarı katan bir yabancı dil yazarısınız. Verdiğimiz her şeyi şıp diye kapıyor ve gayretle uyguluyorsunuz. Emeğinize sağlık. Yeni işlerde görüşmek üzere.

Yazar Cevabı: Teşekkürler