Yazar Nicki: Chemist

5

Takipçi

3 / 54

Hazır Makale

0 / 8

Makale Sipariş

Genel Yorum Puanı

Yazar Bilgileri

  • Üyelik Tarihi : 2021-02-20
  • Şehir : Ankara, Ankara
  • 100 Kelime Fiyatı : 7,00
  • Son Giriş Tarihi : 2024-02-15 14:45:42

Yazar Hakkında

Merhabalar.

Öncelikle buraya kadar gelip, araştırdığınız için teşekkür ederim. Sizlere kendimden ve makale yeteneklerimden bahsetmek isterim.

Ankara'da bir devlet üniversitesinde Kimya Mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Dolayısıyla kaynak tarama, araştırma ve akademik düzeyde yazı yazma yeteneğine sahip bir bireyim. Akademik tür gibi resmi yazılar için (tez vs. yazılması  etik değildir ve kesinlikle yapılmayacaktır) kaynakça belirtilerek araştırma yapabilirim. Bunun yanı sıra SEO uyumlu makaleler yazabilirim.

Yazabileceğim konular için bir sınır koymak istemem. Deneyimli olmadığım bir konu ise araştırarak size en iyisini sunmak isterim. Ancak aşağıda en iyi olduğum konuları yazmak gerekirse;

  • Teknoloji
  • Araçlar 
  • Sosyal Medya
  • Makyaj ve Cit Bakımı
  • Beslenme ve Tarifler (+fit tarifler)
  • Akademik

Dilendiği taktirde ingilizce çeviri yapabilir veya ingilizce makale yazarak B2-C1 seviyesinde sizlere sunabilirim. A1 ve A2 seviyesinde sınırlı olmakla beraber basit seviye Almanca ve Rusça makaleler yazabilirim. Dil öğrenmeyi seven bir birey olarak gelişmeye ve geliştirmeye açığım.

 Umarım aklınızda fikir oluşturabilmişimdir. Özel istek makaleleriniz için lütfen mesaj bırakın.


İlgi Alanları

Yabancı dizi izlemek Yabancı dil ve yazılım dilleri öğrenmek Çeviri yapmak Makale yazmak


Yazar Yorumları (5)

gizdirik
05-10-2021 12:51:37 - Verilen puan: 3

Sipariş Başlığı: Almanyanin her eyaletiyle ilgili kisa bilginin oldugu yazi

Elinize sağlık. Makalede hayli düzeltme yapmam gerektir. Profesyonel olarak bu işi yapmak istiyorsanız öncelikle Türkçe dilbilgisi kurallarına hakim olmanızı öneririm, hayli yanlış vardı makalede. İnsanlık halidir diyelim, bazılarının gözünüzden kaçtığını düşünelim: Bu durumda da bir sürü Türkçe yazım dili programı var. Bunlarla kontrol etmenizi beklerdim.

Yazar Cevabı: Merhabalar. Ben revize şekilde dosyayı tarafınıza ilettim. İşaretlediğiniz yerleri bir bir düzelttim. Makaleye bunlar da olmalı şeklinde yazıya geri dönüş yaptınız ve onları bile ekledim. Yazı sonuçta bir araştırma konusuydu ve yoğun emek söz konusu. Tarafınıza hızlı şekilde dosya iletmek için aralıksız çalıştım ve dediğiniz gibi insanlık hali. Akıldakini yazmaya çalışırken elbette ki olacak ufak tefek hatalar. Word yazım denetimi yapıyoruz ve yazım hatası yoksa herhangi bir işaret çıkmıyor bildiğiniz üzere. Her bir cümleyi özgün şekilde yazmaya çalışıyoruz ve karşı tarafında bu konuda biraz anlayışlı olması gerek. İyi günler diliyorum.

Alilaz978
02-10-2021 19:24:30 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Beyin Göçünün Ülke Gelişimi Üzerindeki Etkileri

Kesinlikle Çalışmanızı öneririm

Yazar Cevabı: Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için :)


01-10-2021 22:34:13 - Verilen puan: 4

Sipariş Başlığı: Keto protein coffee shake -

Merhabalar, içeriğiniz anlatım olarak gayet başarılı bir çalışma idi fakat H2 ve H3 başlıklarınızda odak kelimemizi geçirmeyi unutmuşsunuz. Bir sonraki çalışmanızda çok daha başarılı bir içerik teslim edeceğinizden şüphem yok. Emeğinize sağlık.

Yazar Cevabı: Çok teşekkür ederim. Dikkatimden kaçmış galiba, şuan okuduğumda cidden üzüldüm bu hatayı yapmama. Bir daha bu tarz hata olduğunda haber vermekten çekinmeyin lütfen seve seve revize ederim. Sağlıklı günler diliyorum:)


01-10-2021 14:02:08 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: What is the first phorm protein ? 

SEO kurallarına uygun, anlatımı sade ve içerik olarak güzel planlanmış bir iş teslim aldım. Ellerinize sağlık. Odak kelime sayısını 2 oranına yaklaştırmış olsaydınız çok daha iyi olurdu. Ama bunu siparişte özellikle belirtmediğim için 1 yapmış olmanız yeterli oldu. Emeğinize sağlık.

Yazar Cevabı: Merhabalar. Yazımı beğenmeniz beni çok mutlu etti. SEO ve İngilizce konusunda kendimi her geçen gün daha da gelişmeye çalışıyorum. Bir daha sizin için İngilizce içerik üretirsem, 100:2 oranında yazmaya çalışacağım. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağlıklı günler :)

Acti4usLuna
12-09-2021 13:02:26 - Verilen puan: 5

Sipariş Başlığı: Maç Hangi Kanalda web sitem için özgün seo uyumlu tanıtım yazısı

Kendisini geliştirerek daha başarılı olacaktır. Makale gayet keyifli olmuş. Teşekkür ederim.

Yazar Cevabı: Merhabalar, güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum :)