Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Makaleyaz.NET'in en çok nesini seviyorsunuz?

Kasım 2022 düzenlendi kategorisi Konu Dışı

Tüm yazar & kullanıcılarımız için açık ve gayet net bir soru :)


Nesini seviyorsunuz?

Etiketlendi:

Yorumlar

  • Güvenilir oluşu. Tamamen sonuç odaklı ilerleyen sistemde bu güne kadar asla güven problemi yaşamadım. İçerik üreten ve içerik satın alan herkes için eşit güven sağlayan bir sisteme sahip.

    İçeriklerimi yükledikten sonra içeride param kalır mı derdinden tutun da haksız olduğumda kendimi ifade etme konusunda sorun yaşar mıyım sorularına kadar içim rahat. Her alanda içerik üreticisinin ve içerik alıcılarının yanında olması, sektörde bulunabilecek en kaliteli içeriklerin ortaya çıkmasına neden olmakta.

    Özellikle sürekli aktif olan canlı destek ve yorum kontrol sistemi ile kopya içerik üreten, alıcıyı zor durumda bırakacak olan içerik üreticilerine karşı sağladıkları tutum ile sadece emek veren ve işini doğru yapan içerik üreticilerin kazanmasını sağlıyor oluşunu seviyorum.

  • Konu bakımından özgürlük tanıması, aldığınız ücreti kendiniz belirleme imkanı (bu sayede tecrübe kazandıkça kendinize haklı bir zam verebilirsiniz), ve tabii ki özgün yazıları ve helal kazancı destekleyen tavırları.
    İsmini şu an vermek istemediğim başka bir platformda başlamış olmama rağmen MakaleYaz.NET'in bana (ve yazarlık yapan diğer arkadaşlara) yüksek bir yükselme potansiyeli verdiğini düşünüyorum (sonuçta 15 liraya kadar birim fiyatta çalışan yazar arkadaşlarımız mevcut), bu da diğer bir artısı.
    Belki tek eksi yönü diyebileceğim taraf kazancınızın düzenli olmaması. Bu da MakaleYaz.NET'in serbest bir makale pazarı olması kaynaklı olmakla beraber böylesi büyük bir artıyla fazlasıyla telafi edilmektedir.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .