Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Makalelerim Neden Satılmıyor, Neden Aylarca Raflarda?


Makalelerim Neden Satılmıyor, Neden Aylarca Raflarda?

Onca zaman emek verdiniz sisteme içerik eklediniz anacak alan kimse yok. Neden almıyorlar? Kalitesiz bir makale yazdığınız için mi, hiç sanmam. Size karşı garezleri mi var? On da hiç sanmam. Peki, o zaman eklediğimiz makaleler neden uzun süreler boyunca sistemde alıcı bekliyor.

 Makale alımında ihtiyaç yani talep durumu oldukça önemlidir. Alıcılar, yazdığınız makaleler üzerinden sitelerine trafik çekmek istemektedir. Yazdığını konu o zaman trend olmamış olabilir. Trend olduğu zaman aratılacak ve hatta satılacak ilk makale elbette sizinki olacaktır. Bu nedenle makale yazarken gözlem yeteneğinizi kullanmanız oldukça önemli.


Aynı Makaleden Birden Fazla Olması Bir Engel Mi?

Aynı makaleden birden fazla var peki bu satılmasına engel mi? Hayır asla engel değil, koskoca bir dünyada yaşıyoruz. İnternet âleminde milyarlarca web sitesi bulunuyor. Elbet yazdığınız makaleler bir sitede alıcı bulacaktır. Aynı konudan birden fazla değil gerekirse on dan fazla olsun. İhtiyaç duyulduğu an satışı gerçekleşecektir.

Bu konuda en iyi örnek yazarlığa yeni başlamış arkadaşım üzerinden olacaktır. Bu günden tam 4 Ay önce sisteme makale eklemişti. Satılacağından emin değildi çünkü aklında “benim yazımı kim alır” sorusu vardı. Burada yapılan en büyük hata kim alır ve benden almazlar düşüncesi. Bu düşünceler yeni bir işe girişileceği zaman oluşan düşüncelerdir.

 En büyük girişimlerin de ardında elbet ki bu düşünceler olmuştur. Tutmaz ve işe yaramazsa korkusu hayatta karşımıza çıkabilecek en büyük korkudur. Bahsettiğim arkadaşım güvenmediği ve korktuğu makalesini dün sattı. Burada dikkat edilmesi gereken nokta gerçekten kazanç elde etmek için sistemde oldukça fazla içeriğinizin olması. Ne kadar çeşit olursa o kadar çabuk satılır. Bu nedenle her konuda yazı yamaya çalışın.

Kaliteli İçerik Her Zaman Alıcı Bulur

Kaliteli içerik ürettiğinize ve emek verdiğinize inanıyorsanız gerisine karışmanıza pek gerek yok. SEO uyumlu, Semantik ya da talep edilen şekilde ürettiğiniz içerikler raflarda dursun bir gün satılacak. Son zamanlarda büyük bir ivme almış olan makaleyaz.net ‘de satılmayacak kaliteli içerik yoktur. Alıcı ve yazar kitlesi her geçen gün artıyor. Alıcı kitlesinin artması talebin artması demek, yazar kitlesinin artması artık pastadan pay alacak yeni insanlar demek. Bu nedenle her gün daha fazla çalışarak pastadan büyük bir dilim almak için çaba göstermelisiniz.


Özel Yazarlık ve Garantili Satış

Kaliteli içerik ürettiğinizi düşünüyor ve istenilen kriterlere uygun olduğunu düşünüyorsanız satışlarınızı garanti altına alabileceğiniz bir sisteme ne dersiniz? Özel ekip sistemini hiç duydunuz mu? Makaleyaz.net ‘in şu anki alıcı kitlesine ulaşmasında en büyük rol oynayan kısım özel ekip kısmıdır.

Özel ekip sistemine başvuru yapmak ve daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın, verilen tüm bilgileri okuduktan sonra başvuru yaparak başvurunuzun sonuçlanmasını bekleyebilirsiniz. Unutmayın özel ekip gelişim konusunda oldukça büyük rol oynamıştır. Bu başarı elde edilirken bir de düzen oluşturuldu. Bu düzene uyuyabileceğinizi düşünüyorsanız başvuru yapmanız daha sağlıklı olacaktır.  

Yorumlar

  • Samed ellerine sağlık ne de güzel anlatmışsın... Süper olmuş :)

  • Bunu yazan adamın neden makaleleri havada kapılıyor ? Bu yüzden =)


    Ellerine sağlık Samed.

  • Makalelerim neden satılmıyor, hatta makalelerim neden onaylanmıyor diye soran pek çok arkadaş vardır. Bu konuda oldukça bilgilendirici bir yazı hazırlamışsın Samed, tebrikler.

    Bir dip not da ben eklemek istiyorum;

    Makale yazarlığı ile para kazanmak istiyorsanız ve bu konuda çok yeniyseniz size yol gösterecek bir blog yazısını mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Tarafımdan hazırlanan bu blog yazısı yapı itibari ile de içeriğinde anlatılan tüm seo kurallarına uygun yazılmıştır.

    Şimdiden iyi okumalar ---> SEO Uyumlu makale nasıl yazılır?

  • Benim gibi yeni üye olan birisi için gayet açıklayıcı olmuş. Ellerinize sağlık :)

  • Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Çok güzel bir yazı olmuş. Satıcılar için değerli olan bir yazının tadını aldığında, o yazardan vazgeçmeyeceğini düşünenlerdenim.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .