Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Site Büyütme Sürecinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bir siteniz var ve bu siteyi büyütmek, trafik almasını sağlamak ve adsens geliri elde etmek istiyorsunuz. Bunun için ilk adımlar nasıl olmalıdır? Siteniz sıfır değil ve 1000 içerik yüklenmiş şekilde alınmış ise nasıl bir yol izlenmelidir? Bu içeriklerin sitede kalması google tarafından nasıl karşılanır? Bu yazılar için neler yapılabilir? Ne kadarlık bir süreçte ve günlük ne kadar bir yazı ekleme ile adsens başvurusu onaylanır?

Siz değerli yazarlardan, site sahiplerinden, seo ekspertlerinden tecrübe ve bilgilerinizi talep ediyorum. Teşekkür ederim.

Yorumlar

  • Eğer kurulu site alınmışsa öncelikle içeriklerin kopya olup olmadığı kontrol edilmeli ve kopya içerik olanlar için düzenleme mutlaka yapılmalı. Özgün içerik her zaman google için en gözde tercih olacaktır. Peki sonrasında neler yapılmalı ben bir adımdan bahsedeyim sonrasını da işin piri olanlar getirsin :)

    Gizlilik sözleşmesi adsense hesapları için oldukça önemlidir. Bir sitede Gizlilik sözleşmesi yok ise google sitenizi güvenli saymayacak ve kullanıcı için siteniz kişisel bilgilerin korunması bakımından yetersiz görülecektir. Adsense başvurunuzun hızlı şekilde onaylanmasını istiyorsanız öncelikle kullanıcılara ait bilgileri ne şekilde güvence altına aldığınızı site yönetimi olarak açıkça belirtmelisiniz. Bunu da google görmeli... İlk hedef kişisel verilerin korunması olabilir :) Kolay gelsin.

  • Bol bol su ve gübre :D

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .