Sitemizde kayıtlı olan üye ve yazarlarımız - sitedeki nick ( isim ) ve mailleri ile üye olmalılar.

Dünyanın Merkezinden Herkese Selam

Selam ben süvaribey. Namı diğer profesyonel öğrenci. 5 yaşımdan beri öğrenciyim ve şuan öğrencilikte 23. yılım. Birçok bölüm okudum, gördüm , sınava girdim. Bu durum halen devam etmekte. Sınavları kaçırdığım, yanlış derse çalıştığım, yanlış sınıfta derse girdiğim çok oldu. Ama tüm yanlışlar bana ayrı şeyler öğretti. Girişimci bir kişiliğim vardır. Birçok bölüm okuduğum gibi bir çok alanda da iş yapmaya çalıştım. Ticari ve sanatsal girişimlerim oldu. En son makaleyaz ile tanıştım ve kendimi buldum. Kalite, rahatlık ve huzuru buldum.

Her türlü web sitesine içerik üretebilmek için benimle irtibata geçebilirsiniz. Sanırım sadece en kısa yoldan nasıl mezun olunur konusunda bir yazı yazamam :)

Yorumlar

  • Nisan 2020 düzenlendi

    Kadim dostum profesyonel öğrenci, hoşgeldin. Bu yıl da Allah'tan temennimiz okulunu bitirmen :)))) Neyse o arada makalelerde kazandıklarınla ikinci bir üniversiteye kayıt yapar belki onu bitirmeye karar verirsin :))) Kolay gelsin güzel insan dünyanın merkezine selamlar leblebi siparişlerimizi unutma :))) Aramıza tekrar hoşgeldin :)))

  • Merhaba merhaba olalı hiç bu kadar çaresiz ve yoksul olmadı ....

    merhabalar güzel insanlar ögrencilik dediniz üniversite 1. sınıf öğrencisi ve hayatımda yeterince aksiyon yokmuş gibi birde 2. üniverste okuyan çaresizlik ve yoksulluk sınırlarını zorlayan birisi olarak selam veriyorum tekrar merhaba

  • Merhaba bende Melis.İki üniversite öğrencisiyim, hem bankacılık hem işletme bölümü okuyorum.Yazmayı, okumayı, araştırmayı ve sürekli yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum.Bölümüm gereği sunumlar, mülakat, derste konu anlatımları ile ilgili hep araştırma ve öğrenme içerisindeyim.Buranın bana, benimde insanlara bir çok konuda yardımcı olacağımızı düşünüyorum.

  • @Melisdiyebirdost Hoş geldin. Elbette, hem siz bize , hem biz size mutlaka yardımcı olacağız bu konuda. Forumda ve blog alanında birçok destek içerikleri mevcuttur. Kafanıza takılanları ise buradan her zaman dile getirebilirsiniz. İyi çalışmalar.

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .